Fiesta Sport 1.6 TDCI diye geçen 90 beygirlik yani Fiesta ST'nin dizel versiyonu. Günlük kullanım için oldukça cazip yakıt tüketimi ve basıklığına rağmen beklediğimden daha fazla konforu var. Bugüne kadar kullandığım birçok araç içinde en çok gönlümü kazanan araçlarımdan birisi oldu. Aracı aldıktan sonra kafamızda belirlediğimiz bir imaj vardı. En başta Eibach spor helezon yayları taktım, ardından orjinal siyah olan kapı bantlarını gövde rengine boyattım. Bunun peşi sıra yılların pisliğini bünyesinde barındıran boyamızı temizlemek için profesyonel ellerde boya korumaya teslim edildik. Ve vazgeçilmezimiz olan ön cam dahil film için Doha Cam Film'e gittiksağolsun Akın kankam kendi aracından söktüğü arka tozlukları armağan etti gayette cuk diye oldu. Film işleminden sonra Ford GT şerit uygulaması düşündük ve farklı renk olmasını istiyorduk bunun için de gri tonunu tercih ettik. Ufağıyla tefeğiyle aklımızdaki işlemler bittikten sonra işin ehli bir deklanşör lazımdı, işte bu sırada ailemizin tescilli fotoğrafçısı Fatih Doğan ufukta elinde makinasıyla belirdi
Fotoğraflar için Fatih Doğan kardeşime ve devamında emeği geçen tüm dostlarıma tek tek teşekkür ediyorum.
-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
BONUS GİF
![]()