maşallah,kazasız belasız.
Printable View
maşallah,kazasız belasız.
gercekten harıka gorunuyor kazasız belasız masalah..
Maşallah,tertemiz bakımlı bir TypeR umarım istediğin fiyata satarsın.Bunu satıp ne almayı düşünüyorsun bu arada?
satılırmı bu araba ;) maşallah çok güzel :)
cidden çok temiz duruyor, maşallah!
maşallah hakan allah kazasız belasız cezasız binmeyi nasip etsin aynı zamanda istediğin fiyata satmayı :)
hakaanım makina fena çıkmış :) resimleri kim çekti bu arada ??
S2000 düşünüyordum her typer kullanıcısının sonradan S2000e geçmek istediği gibi aslında ama idareten dizel yada otomatik normal bi araba alıcam. Beklediğim bi otel web tasarım işini kaçırınca hayaller suya düştü bu yaz. Bi de yatırım amaçlı işlerde nakit ihtiyacım var. Allah nasip ederse aklımdaki araçlardan birine geçicem en kısa zamanda.
Valla satılmaz Arda ama bazen işler insanın istediği gibi olmuyor bilirsin. Kısmet işi bu.
Ben çektim abi. Fotoğrafçılıkta işimin bir parçası biliyorsun :)
Maşallah abi , hayırlısı neyse o olsun diyelim hayatta ;)
hakan masallah abısı neler var arabada
dostum bu ctr satılmaz... bebek gibi maaşallah...
:):):):):)
allah kaza bela vermesin çok güzel bi araç aynı aracın yaysızı bi abimizde var adeta ikizi :D:D:D
maşallah kardesım ;)
Masallah :)
Saolun tesekkur ederim.
maşallah hakan araban çok güzel resimler ciks ve inş istedigin paraya satarsın ve işlerini halledersin s2000 e dönersin kardeşim herşeyin hayırlısı...
Amin selim, Allah hepimizin gönlüne göre versin.
bu kaç model kazası belası varmı boya varmı değişen varmı ciddi alıcıymda şimdi burdan kalkıp oalara gelicez araba hakkındaki herşeyi sölersen boşa gelmiş olmayız :D:D:D
Allah kaza bela vermesin haaakaaaanıııımmmm