jantalrı aldığımda lastiğin önune koyup uzaktan baktım bu rengiyle hiç guzel durmuyordu..:)
Printable View
jantalrı aldığımda lastiğin önune koyup uzaktan baktım bu rengiyle hiç guzel durmuyordu..:)
gez saç jantalrla düzgün hafif jant alana kadar bence 16 okadar düşürmez ve uygundur o araba için ...;)
hatta stalıkalrda 4x100 oz jant var ona bak derim onalrıda bronza boya ...
goLd derim...
oLmadı bronz... ben de kararsız kaLdım :)
Bırak dağınık kalsın:-Dbeyaz yada tütün rengi yap;-)
Otomobilinin rengine en iyi bronze gider, gunmetal de olabilir.
Siyah yapma, hic göstermiyor kendini..
beyaz ıyıdır....
beyaz yada gunmetal iyi gider.
özgür abi bi honda manyagı olarak sana sadece beyaz yap ondan sonra tak gez dıyebılırım.bılıosunkı eskı aracındada sen bronz yapacaktın ama sakın yapma demıstım :D
herkez taktı die spoon takmıyosun öyle düşünme senin araban zaten özel bi araba çak beyaz spoonları bide cilalı ibo spoiler;)
jantlardaki son kararımız beyaz oldu arkadaşlar..fikirlerini beyan eden herkese teşekkur ederim..:)
şuan aracın uzerinde orj amortisorleri var. yakında konilerimi takıp arkayı biraz daha basıcam o zaman görüntünün çok daha guzel olacağına eminim..
tabi yaa beyaz kutalrım seni bu kararından ben acayip begendim bomba olmuş...gül güle kullan...
bence 10 numara olmuşlar:icon_tup:
yıkılmıs olm laannnn
sormayın bende bayıldım
ben bu arabayi gordum sanirim bugun TEM'de umraniye civarinda avrupa yonunde saat 2-3 gibi.. dogru mudur ? ayni renk govde ve jantli bi EG civic gozume carpmisti ama plaka falan hatirlamiyorum..
masallah cok guzel olmus..
dedııgmı yapmışın valla beyaz super olmuş:)
maşşallaahh budur yaa, çok güzel olmuş valla güle güle kullan :) bi spoon ayna da iyi gider be :)
güzel oldu güzel :icon_tup: