Beyaz güzelmiş![]()
ama senın jantlar 15 bu resımdekıler 17 beyaz oldugu zaman bu kadar şık durmaz buyuk ıhtımal.ama içine nasıl siniosa tabi![]()
özgür o arabaya göre bence basit bi jant bedaha güzel bi model seçebilirdin aslında.... yine de güle güle kullan. sizin amaç 15" hafif olup rolling e uygun olması fakat dediğim gibi daha iyi bi jant olabilirdi. replika spoon bile daha iyi bence
yine de güle güle kullan tabi...
resimdekilerin 17 olduğuna eminmisin kamer..bana daha ufak geldide.
teşekkurlerjantlar bence guzel gökhancım , spoon herkeste var ve pek kullanmak istemiyorum.. bunlar 6 kg dediğin gibi rollingede uygun , ben boyatıp takayım fikrini birdaha duymak isterim..
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Hiç elleme tak arabanın üzerine bi gör dene...
krom yanaklar zaten gösterir arabanın üzerinde de jantı...
Güven bana....
Sana bişey diyimmi o arabaya direk tak nikelajlı jantları zaten yaz bitiyor bence gözün alışacak o basıklıkta görüntünün çokta güzel olacağını düşünüyorm.
Olmadı ilkbaharda boyatırız bende spoomlara güzel bi renk yapabilirim.
Şimdi masraf açma kendine 200 liradan den aşağı işlem yapmazlar. Alaınacak bi dünya parçan var daha.
Saç jantları araba çıkınca alayım senden. Ok.
ya kel ne işin var senin bu jantlarla yawkanka arabanın jdm havasını bozacan bak hiç olmamış bunlar
![]()
bu haliyle bi taksaydın da görseydik üzerinde..
sonra fikir vermek daha kolay olurdu hepimiz için...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
bence de oldugu gıbı kalsın .. senın jantlara benzer bı jantlı civic wardı dun gece bızım orgda. cok yakısmıtı.. ama senın kararın
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)