-
şakamı yapıyosun ya :D 245 max sığıyo çamurluklarıma ki camberli haliyle lanet olası biemve torpil geçmiş e92'de :( bana sorarsan 265 30-235 35 ideali. :) ) 215 -235 mecburum şuan ama önleri 225 düşüncem var 215 incecik kaldı hiç etmiyim konunu
kıçını kaşı maşallahı var (Y).
-
Benim arkalar yol egimlerinde surtuyo camurluk iclerine bir el atmak gerekiyor. Eger lastikleri online almayacaksan dene mutlaka. Ben 1 hafta e90posttan cikmadim paso arastirdim style 95 i sonucunda en uygun oldugunu dusundugum ebati online aldim ama biraz kucuk kacti gibi. Ipad de yakindan bir iki kare olmasi gerek bir ara eklerim daha net olur.
-
araçta keşke şu da olsaydı denilecek hiçbir şey kalmamış herşey süper
-
maşallah yusuf allah nazardan saklasın
-
-
masallah abi aracınız cok hos :)
-
Harika gozukuyor abi :D
Kazasiz belasiz
Tamponu kendin mi boyadın bu arada? ***** iscilik fiyatları diy boyama ogrensem iyi olur kendim için :D
-
bi bağyan da önden tıklasa da önü de m yapsan :)
-
Maşallah son resimler enfes olmuş
önede söyle bişey olsa acaba :)
beyaz olan gibi
Product Line for 3-Series E92/E93 | PRIOR DESIGN | Exclusive Aerodynamics
-
Maaşallah herşey yerli yerinde olmuş ama jantlar füme olsaydı nasıl olurdu diyede düşünmedim değil :)
-
Çekimler ve araç harika maşallah
-
maşallah,kazasız belasız günlerde olsun :)
-
Arka M ön OEM haricinde diyecek hiçbirşeyim yok Yusuf abi maşallahı var arabanın
-
Maşallah çok yakısıklı :)
-
ATAM'ın imzası herseye bedel
-
Araca baska birsey yapmayi simdilik dusunmuyorum iki hafyta sonraki bimmerfest ten sonra satiliga cikartacagim icin. Tesekkurler tum iyi dilekler icin.
-
Test ettim onayladım mal çok güzel :)
-
-