vay beee yılların hondacı okanı sen git reno al :)
Allah kaza bela yüzü göstermesin bu araçta elinde değer kazanacak orası kesin
yanlız ön tampon boyalı.bukadar ton farklı olamaz
Printable View
vay beee yılların hondacı okanı sen git reno al :)
Allah kaza bela yüzü göstermesin bu araçta elinde değer kazanacak orası kesin
yanlız ön tampon boyalı.bukadar ton farklı olamaz
Araca maşallah, bu renk fluencelar giderek daha çok hoşuma gidiyor, geçenlerde ikame araç olarak 1,6dci otomatik kullandım, vites değişimleri gidişi beklediğimden çok daha iyiydi, üç dört gün kaldı bende araç depoyu bi tık eksiltemedim:).
yazılım ile çok tehlikeli olur. ancak yol tutuşu ve frenleride desteklemek lazım. pek güven vermiyor fluenceler bana.
cok tesekurler hepınıze
satarsan vogtland yaylara talibim :)
tesekuurederım suanda satmayı dusunmuyorum satarsam haber verırım
Maşallah kazasız belasız
normalde fluence sevmem ama bu araba çok guzel gözuktu gözume, renginden zaten öne çıkıyor, alayı beyaz oldugu için herhalde
Ne konuyu kacirmisizda haberimiz yokmus,yani basimizda fluence evrim gecirmis :D her konuds fluence e atip tutardim,yol tutusu bilmem nesi diye hicte sevmezdim kendisini ama siz bu isi basarmissiniz. Bana bile fluence i sevdirdi daha ne olsun :) kazasiz belasiz surusler dilerim,yazilimdan sonra kesinlikle video gerekli
Mesele buysa bi kapı içi etiket bulur uygun ebatlı yapıştırırız. Uyduruktan işler. Ne araçlar geziyo trafikte hepimiz görüyoruz sonra sen gel lastik ebatindan lagaluga yap. Dostlar alışverişte görsün hesabı yapılan işler . Adama jant lastik degiştirttin de ne geçti eline diye sormak lazim. Sanki bilmiyo 5 dk sonra eski janta döneceğini . Deli saçması
Konuda en az 50 yorum "normalde fluence sevmem ama" ...
Renault nası bır araba yaptıysa kımse sevmemiş helal olsun bu da bır başarıdır :)
Fluence çok güzel bir şirket arabısıdır.
Ama sizin aracınız da güzel olmuş. Kazasız belasız.
Maşallah renk falan çok hoş :)
Orjinal jantlar bana daha hoş geldi. Bence dediğiniz gibi dönebilirsiniz yakışır.
Teşekkürler benımde fluence bakıs acım aynıydı alırkende cekıncelerım vardı ama motor farklı olunca almaya karar verdım ve suanakadar benı hıc uzmedı gıdısı ve yol tutusu mukemmel dıyebılırım kesınlıkle 1.5 olanlarla alaksı yok tork baya etkılı yazılımla dahada zewklı olucak on kısım ıcınde coılover yaptırıcam on kısımı bıraz daha basıcam cokta oynamak ıstemıyorum sade ama hos olması bana gore yeterlı tekrar yorumlr ıcınherkeze tesekkurler
özelden rica etsem ilk vogtland yay takılmış hali varsa foto atar mısın bir iki tane :) düşürme miktarına göre bende alcam bu ara
Maşallah kazasız belasız sürüşler :)