türkiyede bulunan az sayıda araçlardan birisi 1.6 sından kat kat iyidir diye düşünüyorum 1.6sını hiç begenmemiştim çünki
Printable View
türkiyede bulunan az sayıda araçlardan birisi 1.6 sından kat kat iyidir diye düşünüyorum 1.6sını hiç begenmemiştim çünki
Kardeşim öncelikle arabaya ve babana maşallah.
Konudaki anlatimin ve yorumun 10 numara.. Boyle gülümseyerek okuduğum konular nadir cikiyor.
Babanızı gerçekten taktir ettim yüreğine sağlık bir an babamdan bahsediliyormuş gibi hissettim babamda aynı şekilde 2000 1.4 is ilk sahibi kendi aracımı alana kadar teybine bile dokundurmadı 😄 lpgli araca bende tamamiyle karşıyım aracın maşallahı var çizgileri duruşu rengi çok güzel kazasız belasız kullanmanız dileğimle
Cok cok tesekkurler guzel yorumlarınız için :)
Bi arkadasima ozellikle 1.8 sedan bakiyoruz satmayi dusunurseniz goruselim.
maşallah :)
maşallah hem araca hem sana hem babana guzel bı anlatım olmus babanın kıymetını bıl bız yaptıgımızda ne gerek vardı bunu yapan muhendısten daha mı ıyı bılıyon sozunu hıc duymuyorsun hıc degılse
anlatım biraz karışık olmuş sanırım yazını biraz daha düzenli cümlelerle tekrar düzeltebilirsen en azından herkes anlar. bu arada araç güzel.
Herkes anlıyor ki bunu dile getiriyorlar zaten.. Devrik cümlelerle süsledim, dogrudur.Ama kullandigim noktalama işaretleri dogrultusunda yerinde, yeteri kadar esler vererek tekrar okumak isterseniz anlaşılır bir anlatim oldugunu gorebilirsiniz.. Noktalar, virguller bu yüzden varlar :) Teşekkür ederim :)
Teşekkürler yeniden herkese..
Anlatıma bayıldım süper :D kazasız belasız
Peder Bey'in yaşı kaç ?
kazasız belasız kullanın, masallah
çok güzel kazasız belasız. 1.6'dan tüketim farkı ne acaba?
anlatım harika araca maşallah cidden çok beğendim :)