2 Ay Sonucu Beklediğim Gt Line Arka Tamponları Geldi Ve Takıldı.Egzoz Montajıda Bugün Yapıldı. Havanın Azizliğinden Çamurundan Bişey Anlaşılmadığı İçin Temizledikten Sonra Onuda Koyucam...Sırada 15mm Spacer Var Arkaları Biraz Daha Toparlama Adına.
![]()
2 Ay Sonucu Beklediğim Gt Line Arka Tamponları Geldi Ve Takıldı.Egzoz Montajıda Bugün Yapıldı. Havanın Azizliğinden Çamurundan Bişey Anlaşılmadığı İçin Temizledikten Sonra Onuda Koyucam...Sırada 15mm Spacer Var Arkaları Biraz Daha Toparlama Adına.
![]()
Egzoz Olmadan Olmazdı.Önemli Olan Ses Değil Tabi Görüntü Olduğu İçin Bu Egzozlardan Yana Kararımı Verdim.Hem Yeni Model Olması Hemde Ağız Kısmının Yumurta Tarzında Olması Difüzöre Tam Uyum Sağladı. Ve Cuk 2 Tane Kafaya Yer Yapıp Birleştirildi.Sonuç Resim Kalitesi Çok İyi Olmasada Böyle.
Aslında Resimleri Öylesine Çekmişdim.Ama Yüklim Dedim.
![]()
gogıla murat boz yazıyom clio çıkıyor kazasız belasız![]()
Maşallah , Clio 4 nasıl yapılır bız bu arabada gorduk![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Sağol Pampa
Teşekkürler.
Teşekkürler Sağolun
Jantları Difüzörü Değiştirmeden Önce Boyatmışdım.Difüzörde Orjinal Renk Olduğu İçin Boyatmadım.Biraz Böyle Takıldıktan Sonra Ya Jant Yada Difüzör Rengi Değişicek.
Teşekkür Ederimn Sağolun.Artık İkisinden Birisi İlerleyen Zamanda Boyanıcak.
Çok Sağolun Teşekkkürler.
Teşekkür Ederim Sağolun Bende Sizin Düşüncenizdeyim. Boyayan Gördüm Arabaya Gt Line Takmanın Bi Anlamı Durmuyo Ben Bagaj Çıtası Yan Çıtaları Aynaları Gene Gt Line Rengi Yapmanın Peşindeyim. Resimdende Anlaşılacağı Üzere Siyah Kendini Tamamen Kapatmış.[/B]
Teşekkür Ederim Sağolun. Arka Tarafla İşim Tamamen Bitti Sayılır Çıta Harici. Ön Tarafa İse Kısmet Olursa Rs Tampon Sipariş Edicem.
Bize MAŞALLAH demek düşer !!!
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Hali Hazırda Arkadaşımda Kendi Cliosundan Sökme 20mm Spacer Vardı.Arabasını Sattığı İçin Boşta Duruyordu.Bende Spacer İstiyordum Araba Arkadan Çok Çıplak Duruyordu.Alıp Direk Taktım Ve Oldu.Fakat Bi Yarım Cm Fazla Geldi.Ama Sorun Etmiyorum Çünkü Arabayı Basarken Lastiklere Oturuyo O Kadar,Onun Dışında Arkadan Çok İyi Toparladı Arabayı.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)