hayırlı olsun hako kazasız belasız
madem aldın, terasta mangal sözünü icra etmeni bekliyoruz :D
Printable View
hayırlı olsun hako kazasız belasız
madem aldın, terasta mangal sözünü icra etmeni bekliyoruz :D
aynen hem uzun yapmislar hemde genis,valla begendim ben,amin insallah cok saol :)
cok saol kardesim Allah c.c razi olsun :)
hahaha baktimda hakaten laci duruyodu,cok oynamisim satusturaction ile :D saol kardesim bu arada :)
Allah c.c razi olsun askin cok saol :)
hahaha :D laa olum gaza getirmeyin yedikce yiyom instagramda paylascam diye :D saol guzel kardesim bu arada :)
saolasin kardesim..borusanin tiri ile geldi 650 lira bi mebla cikardilar..ben baska firmayla konustum ozel firma..sigorta yapmadan 2800 lira olur dedi sigortada istersen 3100 lira dedi siktir dedim :D
cok saol kardesim ilk basta biraz moloz geliyo ama sonra alisiyo insan begeniyo :)
saol kardesim oncelikle..aslinda anahtar suana kadar gordugum en iyi bmw anahtari diyebilirim..agirligi bi cep telefonu kadar nerdeyse..kaliteli hissi veriyo,firsatin olursa bi bakmani tavsiye ederim eminim fikrin degisicek :)
Allah c.c razi olsun cagatayim cok saol kardesim :)
cok tesekkur ederim berkinim saol kardesim :)
rabbim sana cok daha iyisini nasip eylesin semih,cok saol bu arada :)
cok saol kardesim,ilk baslarda biraz kalas geliyo ama alisiyosun sonra..biraz hantal gibi geliyo distan icine binince dunya degisiyo :) :)
Maşallah abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin:)
cok tesekkur ederim serkanim Allah c.c razi olsun aslinda acmiycaktim ama acasim geldi :D
kanka cok saol Allah c.c razi olsun,sacmalama aklimda tabiki,hem dedim bu bayram bi gecsin yada son gunlerine yakin,memet falan urfada sanirim,o gunku tayfa aynen terastayiz..size ellerim ilan yediracaagaaammm :D
yakışır.hayırlı olsun. güzel araba nazar değmesin.
bende teklifte bulunmuştum kısmet sizeymiş :) hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın.
296 :)
on karakter..
maşallah yeni x5ler müthiş olmuş gerçekten en iyi kasası bugune kadarki bu kasayla x6lara yönelen abileri geri 5 e çekebilir :)
maşallah abi çok güzel araba allah kaza bela vermesin
Maşallah abi çok güzel. Allah kazadan beladan esirgesin inşallah.
minik kuş çok tatlı ama yaaaaaaa :D Maşallah kazasız belasız abi
Abim kazasiz belasiz ins.
İnstagramdada beğeniyorum hayırlısı olsun abi :)
Maşallah abi kazasız belasız
Maşallah maşallah.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah abi.
Abi maşallah güzel araba :) İnstagramda görüyodum zaten. Kazasız belasız :)
Abi hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın :)
Motordan memnunmusun ? Son olarak bayii araçlar genelde boş olur görebildiğin eksikler neler çok soru sordum özür dilerim :D
maşallah maşallah tam godoman jipi :D
güle güle binin keyifli bir araç , rabbim öncelikle cevremize sonra bizede nasip etsin inşallah.Maşallah subanallah.
Abi hayirli ugurlu olsun, rabbim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin, araba cok guzel, anahtari da ayri guzelmis :)
hay maşallah çok abi :D Severek takip ediyoruz kazasız belasız :D:)
kazasız belasız kullan heybetli duruyor maşallah:)
maşallah abi kazasız belasız kullan
kışın değil ama yazlık büyük olcu güzel bir jant bambaşka bir şekle sokar diye düşünüyorum :D
Burdan da tebrik edelim, kazasız belasız abi :)
kazasız belasız inş abi :)
Geçenlerde bende gördüm Porşu, hatta selam verdim görmedin abi. Yanından uzayıp gideyim belki gelirsin diye düşündüm ama sen gaza basarsan ufukta kaybolursun diye korktum, yavaşça vitesi 6ya alıp devam ettim :D X5 hayırlı olsun bu arada
çok güzel tercih abi maşallah :)
Motor ne bu arada goremedim biryerde?
2.0 yakismamis bu cusseye ama olsun buda guzel :D
Edit ilk sayfada 2.5lt yaziyor ;)
Hayırlı olsun :)
Neyse ne gule gule kullansin :D
konuyu yeni gördüm abi hep instagramdan görüyorduk fotoları:D
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin maşallah :)
aga araç bavyera'lı, heybeti yeter. :) başkan Rab'bim kaza bela vermesin. maaşallah. ;)
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler.