3 senelik beraberliğin sonunda S6 ile takasladım .. İyisi ile kotusuyle S6guzel arabaydı yaa valla 2*3gun gectı ozledım![]()
Neyse neye niyet neye kısmet demeden öncedende isteğim vardı zaten bilen arkadaslarım dostlarım var.
Eser kardeşime dostumada teşekkür ederim,ben ümidi kesmişken hem verdiği manevi destekten ötürü hem babama araba ile ilgili benim söylemediğim şeyleri söylediği hemde gerçek dost olduğu için..Neyse..![]()
Babamın ufak bir örneğiyle konuyu pekiştirip,donanım ve fotolarla bitircem konuyu
Günlerden bigün babanın oglu pazara gitmiş bir bakmış deve 1 akçe(normalde 100akçe) eve koşarak dönmüş baba demiş deve 1akçee !!! Oğlum demiş alamayız,ama baba demiş deve 1 akçe..Oglum durumum yok alamayız..
Aradan gunler gecmıs babaogul pazara tekrar cıkmıslar,cocuk homurdanmaya baslamıs bak baba deve 1000akçe,kaç tane istiyosan alalım oglum demiş...
Daha öncelerde takas teklifi olsun nakit olsun güzel z4'ler bulmustum ..Kısmetinizde varsa birşey oluyo kısacası. ALLAH razı olsun binlerce kez babamdan ne diyim.
Araca gelicek olursak ;
2003 model 51xxx Km'de
1parca degisen ve boyalı
Tam deri koltuklar/ısıtmalı
Tam otomatik tente(Jr.eSeR manuel tente nasıldı ama)
2.5 motor 5ileri
Automatik klima
Park sensörü
Bu kadar heralde(ufacık araba ztn
)
kısaca full'den tek eksiğim bildiğim kadarıyla navigasyon sistemi olan bir araba ve fonksiyonel direksiyon he bide cruise var(lan boşmuş araba)..
orjinal style 108 buldum durumlarıda iyi fakat babam beğenmedidyen olabilir belki araba senin değilmi diye şayet s6'ya bile 3.senede 19RS6 jant taktım onlarlada gitti ztn bide üstüne kışlık jant lastik verdim aklıma tüküriyim
İlerleyen aylarda ufak bir ydışı seyahatim olursa şayet ;
Ön M tampon
Aero yan ekler
Aero arka tampon
Hardtop
Cruise control
18-19"jant
Coilover
olarak eklemeler yapmayı düşünüyorum..Şu ana kadar yaptıgım ufak tefek seyler sadece ;
Güzelce iç dış yıkandıktan sonra
Kosla oxi halı temızleyici ile koltuklar konsol aklınıza gelcek heryeri arabanın(egzoz borusunun içi değil aptlca espriye gerek yok,far içide dahil değil) neyse
temizlik yaptım.Birde cila yaptım ve klimadan gelen kokuları onleme amaclı havalandırma sistemine fısfıs yaptım,balans ayarları yapıldı ..
Disa valve'm bozuktu(expertizde tespit ettiydik) onun temizliğini yaptım ve allahtan tamir edilebilcek durumdaydı(temizlenerek yani) şuan bir sıkıntım yok..
Yarın öbürgünde genel bakımını yapcam Yag fıltreler rot ayarı vs tabi diskleri 3.0 olarak deişicem böyle işte..Çenem düştü mutluluğumu paylaşıyorum diye heralde bilemedimMaşallah' esirgenmesin,sizler daha iyilerine sahip olun inşallah,amin.
![]()
ve fotolar ;
Öncelikle son fotolar goodbye my lover goodbye myfriend..
Neyse konuya dönelim
[IMG][/IMG]
Disa valve temizlenirken(hafif bosluk vardı bende sarı parcaya yarım tur elektrik bantı donmek yeterli oldu suan canavar gibi) karburator temizleyici ile temizlemek yeterli genel olarak tüm sistemi..
Biraz ufak tefek kaldım arabanın yanında ama olsun napalım..
ve tabiki : ) Always - K -
Teşekkürler.