Çok teşekkürler iç kısımda bayi çıkış deri koltuk var gsi kadran vectra vites topuzu ile biraz değişikliğe uğrattım devam ediyorum yavaş yavaş :)
Printable View
Çok teşekkürler iç kısımda bayi çıkış deri koltuk var gsi kadran vectra vites topuzu ile biraz değişikliğe uğrattım devam ediyorum yavaş yavaş :)
Façan yansın karşim... :D
speedline jantlı halleri efsaneymiş ama böylede güzel maşallah
Berkay masallah cok yakisti jantlar birde lip hangi aracin nerden temin edebiliriz
İç mekanın fotolarınıda ekle knk bence :) birde bixenon yap artık şuna hakediyor fazlasıyla
Cok tesekkürler öncelikle, lip astra g lipi 2 parça opel parçacılarında 50 tl :)
Kanka mercek yaptım ettim sırf tampon sökülmesin diye taktırmadım kemal reyiz gitmeseydi cok iyi olacaktı :)
iç mekan çekicem 3-4 ufak işim var :)
Valla bende de tigra twintop var kardeşim jant ölçülerimiz orjinalde aynı aha dedim bu jant varsa kesin bende bir yerlerden bulurum ama 5 bijon görünce şaşırdım. Flanş taktın sanırım hakikaten araban efsane ötesi olmuş zevkli adammışsın gerçektende nazar değmesin.
jantları hiç yakıştıramadım ama tabiki zevk sizin yinede maşallah.
Çok teşekkürler :) jantlar yakında artar o zaman değişikliğe giderim 5x112 şeklinde :)
Çok tatlı örnek bir corsa berkaycım
Teşekkürler :)
Bugün direksiyonun üst kısmına deri kapladım değişik oldu boş zaman bulunca cila attım :)
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...5b&oe=552C7934
ov ye man ov ye !!
Maşallah gerçekten çok güzel bir araç yapmışsın.. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Corsayi versinler ellere beni vursunlar arkadas bu nedir masallah. :)
Maşallah,çok güzel :)
Çok teşekkürler :)
Maşallah Berkayim, Corsanin çok üstünde oldu sayende EGE Corsa. Perfetco :)
Her gördüğüm yerde yazdım burdada yazacam arkadaş şuna bi GSI stop tak nolur ya :D