Saolun teşekkür ederim. Spoiler olabilir ama coil kesinlikle düşünmüyorum :)
Printable View
oyum orjinal jantlardan yana benimde :)
maşallah allah kaza bela vermesın içi dışı sıfır gibi çiçek çiçek :D
Hayırlı olsun,kazasız belasız gazlamalar...
Orjinal jantlar eşşek ölüsü gibi. Oz 9.8kg, orjinaller 11.3 kg. :)
Teşekkür ederim :)
Ahahah :D Ya şehir içinde amortisör-yay o kadar iyi iş yapıyor ki r26r kit'i almaktan bile korkarım :D
Açıkçası 197-megane rs sahiplerinin görüntü için yay-amortisör-coil takmasına çok karşıyım :D
Baya sert olur şehir içinde r26r kombin hopur zıpır gezersin :D
Maşallah :icon_tup: orçun ne zaman çıkıyoruz :D:p
Önce iyi bi cooler lütfen.. Isınıyor alet retard veriyor kim bilir kaç derece sen g.t dynosu ile anlamasanda vardır 2-3 sıkmada kayıp veya uzun soluklu sıkmalarda özellikle 5-6 da falan canını yiyim madem satmayacaksın cooler yap şuna. Ben ettim sen etme :)
Jant teknik açıdan daha iyi olabilir ama kesinlikle kendimce görüntüyü basitleştirmiş
Jant tabi zevk meselesi ama bence çok güzel olan jant araba leylek gibi olduğundan biraz değişik duruyor canlısı daha güzel çünkü. Birde 18 yani daha çok göze batıyor yüksek olduğu için.
Cüneyt alo de haftasonu, bakalım eğitim işe yaramış mı :D
Hiç dokunmayı düşünmüyorum zaten o yüzden problem değil :D
Orjinal jantları pist için kullanılcak slickle, çünkü ben de tam tersini düşünüyorum orjinal jantlar düz basit megane 2 jantı bence :)
Tamam zaten doğru düzgün uzun soluklu gazladığın yok çoğunlukla dizel gibi geziyorsun ama gazladığın zaman soğuk hava durumu bir derece etkili ne kadarda olsa kaput altı yanan bir araç megane 2 rs. Yaz hava şartlarını saymıyorum bile. Tsi grubu gibi değil renaultun motoru ısıya karşı hassas biliyorsun tüm hikaye, örnek ve sonuçları :D ayrıca mevzuya onu karıştırmazsam olmaz :D:D
2.0 TSİ a geçersem senle ilişkimi keserim zaten :P Hakkını vere vere keyfini çıkara çıkara kullandık elimizde üstünden eksik olmadı tertemiz teslim ettik sahibine aklım kalmadı en azından arada bir özlüyorum o kadar :) Sen bu şekilde 10 sene de binsen doyamazsın zaten az yap birşeyler üstüne de gazla artık ortalaman şehir içinde 13 ün altına inmesin öyle konuşalım :D
Hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin kız gibi maşallah
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...4a10b0fb9a88d5
Süt kardeşler :D