Gayet şık olmuş kazasız belasız ağız tadı ile binmen dileklerimle.
Printable View
Gayet şık olmuş kazasız belasız ağız tadı ile binmen dileklerimle.
Yavru typer olmuş gerçekten.Kazasız belasız sürüşler inşallah. :)
Mali emeğine sağlık sürekli takip ediyorum seni burdan da yazayım güle güle kullan kazasız belasız olsun gerçekten 1 eşi daha yok bana göre şu anda..:)
maşallah allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler
hey maşallah benimde hayalim Ep kasa inşallah banada nasip olur :)
iki üç fotoğrafı aldım hemen wallpaper olarak :D prof.ları bekliyorum kısa zamanda :icon_tup:
Maşallah Güle Güle Kullanın.İfade Biçiminize Bayıldım.Giriş Gelişme Sonuç :)
Maşallah kardeşim, fotolarını görüyordum sürekli ep3 sanıyordum :)
kazasız belasız işallah...
Maşallah mali komple okuttun seviyorum böyle konuları :)
Emek verilmiş vede zevkli kişilerin yaptığı araçlar gerçekten güzel oluyor,Allah ağız tadıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
Maşallah..Resmen Type-R yaratmışsınız..
Facebook'tan da takip ediyoruz, Maşallah. Allah kaza bela vermesin çok iyi duruyor. Sanırım dıştan daha yapılacak bir şey kalmadı tek eksiği koltuk. :)
Maşallah nazar değmesin öncelikle
samimi olarak diyorum sanki kendim almışım araç benimmiş gibi sevindim (tanımıyorum sizi ama )
anlatım o kadar güzel di ki keyifle okudum kazasız belasız günlerde kullanın
mali bu kadar ep2 hastası olduğunu bilmiyordum :D güle güle keyifle kullan artık :)
Maşallah gerçekten severek uğraşınca güze oluyor araç kazasız belasız kullanın.
herkese çok teşekkür ederim :) evet typer koltuk kaldı sadece, durumu toparlarsak onu da alırım inşallah
konuda mesajım bulunsun.. :D ahuaha
maşallah hayalini gerçekleştirmek güzel ve keyifli bişey , araç çok güzel duruyor kazasız belasız.. :icon_tup: :)
Masallah gecen cumartesi gunu ramiden bayrampasaya donerken gordum guzel duruyordu Allah kaza bela vermesin
Masallah silah gibi olmus :)