maşallah, hayallere kavuşmak güzel bir şey ...
Printable View
maşallah, hayallere kavuşmak güzel bir şey ...
Ep de rengim kırmızı, ama fotoğraflara bakınca kırmızı kadar heyecanlandırdı.. maşallah aracınıza çok güzel görünüyor
Allah kaza bela vermesin Maşallah
teşekkürler herkese :)
Bizde sözde arabaya biniyoz işte ... :):):) Maşallah kazasız belasız ağız tadıyla binmen dileğiyle....
yok mu yeni şeyler :D
maşallah allah gönlüne göre vermiş kazasız cezasız günler
en son mugen spoiler ile stop filmi yapmıştık ,
şimdi yine rahat durmayıp harun (zıpzıp)dan bride koltukları aldım
kaçarı yoktu ya typer koltuklarını verecekti ya da brideları :D sonunda brideları aldım,
kızakları zaten üstünde varmış, sadece ayak ihtiyacım vardı harun onları da yaptırmış
fakat ayakları denediğmiizde delikleri dar ve kısa geldi ayaklar, biraz uğraştık,
tam oturtamadık koltuk biraz kastı , kasınca ray tam hareket edemez oldu,
bi de biraz alçakta kaldı koltuk, öyle olunca ben de kısa kaldım ,
koltuk da dışardan az görünür şekilde kaldı, bu cumartesi tekrar bi işlem yapıp 4-5 cm yükselticez böylece oturmazlık da ortadan kalkacak
konfor olarak çokkötü değil kullanım falan çok rahat, resmen arabada sabit oturabiliyorum,
direksiyon tepkilerimde koltukta hareket etmediğim için arabanın hareketini çok net bi şekilde algılayabiliyorum, typer koltuk tabiki daha ağırbaşlı dururdu
ama ben farklı duracağını ve küçüklükten beri bi isteğim olduğu için , hazır hayalim olan araçtayken bunu da yapmak istedim hiç de pişman değilim :)
koltuklara hemen zamanında onurcandan aldığım nano korumayı uyguladım, şimdilik taktık , iki üç hafta sonra garaja kaldırıp yazın tekrar takmayı planlıyorum,
bunlar da şuanki montajdan örnek fotolar :)
http://i.hizliresim.com/12Y0dG.jpg
http://i.hizliresim.com/LYp03b.jpg
mad adamın canını sıkıyorsun o koltuklar ıcın o araba alınır amacın satmaksa cok dogru yoldasın kardesım :D
Maşallah kardeşim allah kaza bela nazar vermesin tekrardan güle güle bin :)
teşekkürler herkese
Kırmızı gelin :hehe:
çok yakışmış bence tayyar koltugundan daha iyi duruyor.
41 kere Maşallah tabiri caizse yanıyo :D
Herşeyiyle çok güzel olmuş Maşallah
resmen "Abi çok iyi yaaaaaaaaaaa.." olmuş :)
Maşallah
çok teşekkürler allah razı olsun hepinizden :)
Aracın maşallahı var. Aracı eskiden beşyolda görürdüm, Şu aralar göremiyorum.
çılgınsın meeennnnnnn :D git gide güzelleşiyor