İlk aracım ilk aşk Aracımı 9 eylül de aldım.konu açmak bugüne nasip oldu.ilk sahibi bi doktormuş benim aldığım bayan 2.sahibi güzellik uzmanı bi nevi bayandan yaniben 3.sahibiyim.aslında ek düşünüyordum ama biraz zamanı vardı taki eşimin bi gece fena halde hastalanması ve evimizin şehir merkezi ve hastaneye çok uzak olması o geceki yaşadığımız kötü olaylar araç alma durumunu hızlandırdı.ertesi gün konuyu arkadasıma açtıgımda yakın akrabasında bi araç oldugunu söyledi fotoğraflarını gösterdi ben aracı biliyordum ama sahibiyle tanışık olduklarını bilmiyordum otomatik vites olmasına rağmen kendimi bi anda pazarlık ederken buldum
.telefonda pazarlığı bitirdik.araya hafta sonu girdi.pazartesi abim le bodrum a gidip aldık geldik.araç biraz bakımsız haliyle.yolda baya bi keyifsiz geldik araç otomatik oldugu için.kış içinde manuele çeviricem allah nasib ederse
.neyse çok uzattım.fotoğraflara geçeyim...
sağolsun arkadaşlarımın ve benim çok zamanını emeğini ve parasını yedi yiyordakeyfime göre standartların dışında bi araç yapmaya çalışıcam.
bugüne kadar yapılanlar.
-coilover yaylar
-spoon spoiler
-spoon ayna
-mugen kırmızı paspas
-sarı sinyal
-kücük sarı sinyal
-amerikan park
-cam çıtaları plastidip le boyandı
-gögüslük plasti dip le boyandı
-paçalık-(önler hazır-arkaların yurtdışndan gelmesini bekliyorum)iptal...
-otomatik olmasına rağmen spoon vites topuzu alındı
-kırmızı kemer(alındı usta bulunursa oda takılacak)takıldı
yapılacaklar
-sir lip yada spoon ön ek
-usdm stop
-jdm far
-jantlar değişecek
-araç manuele çevrilecek
-mavi bijon
-ek yada sir göğüs eki
-spoon vites körüğü
-jdm sis
ilk poz
saç kurutma makinesi ile evindeki ilk poz.
yazlıkta gaza geldim sıkıntıdan kendi çapımda elle!!! pasta cila yaptım sonuç
sonuç pek kötü deil iyide deil
sinyalleri değiştirdik az bastık arka orjinal
kapılara yalıtım yaptık tam istediğim gibi olmadı ama gene kapılar tok kapanıyor
biliyorum kaput fena
tamponlardaki boya çatlakları vuruklar plaka delikleri çok kötüydü aracımı komple boyatamazdım.hiç olmazsa tamponları düzelteyim hemde spoileri boyatayım dedim.herseyini kendim söktüm kendim taktım.
aynalarımız geldi onlarıda taktık
ve şu anlık son halimiz ön arka tanpon boyandı pasta ila atıldı ama sanayi işi değil
gelecek ay stoplar ile farlar geliyor.işallah onlarda takılınca biraz daha güzel olacak.