Maşallah kanka tekrardan, canlısı sanalı hertürlü 10 numara oldu :)
Printable View
Maşallah kanka tekrardan, canlısı sanalı hertürlü 10 numara oldu :)
Önceki konunda jantların araca çok yakıştığını söylemiştim diye hatırlıyorum. Airlı halini gördükten sonra air ın birçok arabada bu kadar güzel durmadığını bir kez daha anlamış oldum :) Jantlar olsun air olsun araca mükemmel bi uyum sağlamış çok beğendim allah kaza bela vermesin
Yapılmayını yapmak emek vermek tadı başka 41 kere maşallah :)
CoronAir' e kocaman maşşallah hakkaten. Corolla kullanıcısı olarak neler hissettiğinizi az çok tahmin edebiliyorum.
MaşAllah çok başarılı nazar değmesin emeğinize sağlık.
maşallah jantlarda çok güzelmiş.
Gerçekten herkesin yapmadığı farklı bir araç, ama jant herkeste bir jant, daha güzel bir jantla nokta olabilir. Jant yüzünden 9/10 verdim :)
Maşallah kazasız belasız işallah...
İbrahim abiye katılıyorum.
Farklı bir araç, farklı bir jant ilede yıkım olabilir. Maşallah :)
MasAllah kusursuz.
Maşallah güzel olmuş. :icon_tup:
Maşallah bence çok güzel olmuş, jant değişikliğine de gidilebilir ama bu kötü mü? Değil. :)
nasıl derler "kusursuz"
Süper ötesi olmuş ya... İnsanın corona alası gelir bu arabayı görünce :)
Dualar eder insan sorunsuz bir dip basıklık için
Sürtmezsek her yer huzur huzurla yanar içim
Çok şükür bin şükür air i icat edene
Yazmasın tek günümü leylek gibi kadere
Önlerimiz dip arkalar şeklinde
Çukurlar tümsekler engeldir sevene
Bu şarkı kalbimin tek sahibine
Yerlerde sürünen jdm mime
Bahar sensin bana tısslayaşın cennet
Melekler cila atmış kaportan üzerine
maşallah çok güzel olmuş zaten aracın maşallahı var çok düzgün.. buna güzel bir egzos sistemi lazım zırıl zırıl öten yıkılır yıkılır.. :)
Teşekkürler Halil abi , ismini duydum ama yüz yüze tanışmak kısmet olmadı. Sağlam güneş yanığı olmasından dolayı boya var :) Allah razı olsun.
Eyvallah kanka sağolasın :)
Allah razı olsun teşekür ederim :)
Teşekkür ederim Sağolun :)
Teşekkür ederim doğrudur :)
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim ama emin olun daha çok yakışacak jant bulamadım :) Bijon aralığı 5x100 , spacer vs uğraşmamak için direk aldım ve taktım.
Teşekkürler ederim :)
Teşekkürler Ömer abi :)
Teşekkürler ama Kusursuz değiliz :)
Teşekkür ederim sağolun :)
Ahahaha adamsın abim ağzına sağlık :D
mur_84
Teşekkür edderim , aracın orjinalinde 2 tane orta susturucu var onları söktüm , zırıltı mevcut ama tabiiki inceden :) İlerleyen zamanlarda imkan olursa oem görünümlü warex tarzında bir egzost düşünüyorum.
Berkayım burdan da yazayım görmüşken. Air yokken de güzeldi şimdi daha da güzel :) güle güle binmek nasip olsun
tabiki sende haklısın, jant bulmak kolay ama uygun bijon aralığını bulmak zor :)