Gerçekten hoş bir renk kıvamında basılır ve cuk olacak bir jant olursa bence dahasına gerek yok araba zaten etkili kasa olarak ;)
Printable View
Gerçekten hoş bir renk kıvamında basılır ve cuk olacak bir jant olursa bence dahasına gerek yok araba zaten etkili kasa olarak ;)
hayırlı olsun rengi çok güzel bi araç maşallah. bence aynı jantlar gun metal tarzı bi renge boyanıp bi coil'le bi de cupra ek gibi bi ek ya da liple tamamdır :icon_tup: kazasız belasız
Renk ateş ediyor maşallah
kurba hiç aklıma gelmemişdi guzel isim oldu :)
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim durum anlasıldı koyu jant şart yakında koyu bı jantın uzerıne saglam basarım aracı ama 18 takmayı dusunmuyorum performansı etkilemesin
üzerindeki jantları veya baska bı 17 hafif jantın uzerıne basacam arabayı bakalım nasıl duracak kurbaa :)
Kazasız belasız ..
Aykırı bir rengi var :), güzel dokunuşlarla harika birşey çıkabilir ortaya, hayırlı olsun
eyvallah
eyvallah cok sagol inşallah bakalım fikir alışverişi yapıyoruz tum arkadaslarım yardımcı oluyor herkez kendı dusuncelerını soyluyor bakalım nasıl bısey yapacagız renk aykırı arabada aykırı olsun ıstıyorum farklılık yapalım ama tabıkı kısmet
bir de rocco kullanan arkadaslar vardır illakı roccoyla ilgili forumda bi cok sey okudum su an arac dp+warex+revo stage 1 daha uzerını yapan varmı sıkıntı yasayan veya bırazdaha doldur dıyen ?
tecrubeyle sabit olan arkadaslarımdan bilgi istiyorum
Kermit bu ya :) Maşallah çok güzel... Allah kaza bela vermesin. arkadaslarında dediği gibi yay+jant bide ek olarak arka tampona güzel bi difüzor şart :) o zaman nokta olur. Burda sana tavsiye verirken kendi arabama difüzör taktıramadım oda baska bi olay :D
Maşallah cok güzel renk kazasız belasız kullanın.
Maşallah , çok farklı ve dikkat çekici bir renk , kazasız belasız sürüşler :) Difüzör , yay ve koyu jantla daha iyi olacaktır
(: bende ekzosu difüzöre göre taktırdım ama difüzörü ne zaman hallederım bılemıyorum
hepiniz iyi düşünceleriniziçin çok sagolun koyu jantta karar kıldık sanırım yay ısını cozelım jantıda hallederız ınsallah
hayırlısı olsun.
Maşallah seviyorm bu renk roccoları allah kaza bela vermesin. Vogtland coilover 'ları elimde var 2.el düşünürsen haber edersin ;)
Hayirli olsun cok guzel renk.
Tg difuzor,18 orjinal interlagos jant,r tipi boyama,3.5 hr yay ve on cam dahil cam filmi yapilmali :)
Edit: r led ve spacer da olmazsa olmaz :)
MaşAllah kazasız belasız olsun..Bornovada oturuyorum görüyordum burda görünce şaşırdım açıkcası:)Jantları gunmetalın tonlarından birine boyatırsan bide güzel bi coille ön cam dahil filmle bütünleştirirsen harika olur..:)
dp+varex+yazılım illa ki olmalı:)
Maşallah rocco'da en beğendiğim renk hem farklı hemde az sayıda olması çekiciliğini arttırıyor :)
Arkadaşımın rocco'su ufak şeylerle kendini dahada güzelleştiriyor :)
http://i1274.photobucket.com/albums/...ps41d58ca2.jpg
http://i1274.photobucket.com/albums/...pscb51d55c.jpg