Maşallah Allah kaza bela vermesin, renk olarak çok iyi duruyor. Ön ızgarada kırmızı şeritlerle daha iyi bir görünüm kazanabilirsiniz. Jant konusunda da daha German style bir jant yakışır düşüncesindeyim. BBS'leri bu araçlara yakıştırıyorum.
Printable View
Maşallah Allah kaza bela vermesin, renk olarak çok iyi duruyor. Ön ızgarada kırmızı şeritlerle daha iyi bir görünüm kazanabilirsiniz. Jant konusunda da daha German style bir jant yakışır düşüncesindeyim. BBS'leri bu araçlara yakıştırıyorum.
Teşekkürler değerli yorumun için kırmızı değerlendiricem jant konusunda acele edemiyorum ***** öğrencilik :)
Jant kafamda bu şekilde bişey var ama zamanı gelince değerlendiricez tabiki :)
http://i.hizliresim.com/lzBaqk.jpg
Maaaşallahh çok güzel bi renk bende düşünüyodum ama rengimden vaz geçemicem sanırım:) 15 gün yıkamıyorum ne toz beli ne kir:) gerçi 15 günde 1 gün biniyorum:) oda ayrı olay:) kazasız belasız:)
MaşAllah kazasız belasız olsun emeğine sağlık dediğin gibi güzel bi jantla tam alman olur:)
Nerdeyse hergun gorup her seferınde masallah demeden gecemedıgım bı arac. Tekrardan masallah:)
Maşallah, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
maşallah guzel toplamıssın kazasız belasız kullan satılıktaydı bi ara vaz mı gectin
Bence en güzel kasası, maşallah, kazasız belasız.
masallah cok guzel olmus.
maşallah allah kaza bela vermesin
MasAllah 41 kere ☺👏