bende çok beğendim
kazasız belasız
Printable View
bende çok beğendim
kazasız belasız
Maşallah :)
yorumlar için tşkler arkadaşlar eksik olmayın
m tech 2 zaten bi e30 larda bide 46larda war.. ikisinin de çok sewiyoruz :D maşallah.. arabann rengi de çok güzel ama borbet ten ben sıkıldım kendi adıma..
çook beğendim maşallah çok güzel..
çok cici makina. maşallah.
eta kranklami 2.7 oluyodu 325ler?
hassas bi konuya değindin hiç uzatmayalım :D 324 ve 525tds krankla oluyo ben bu dediğin le ilgili atmosferik bölümüne bir m20 nası 2.7 oluyor. fotoraflı açıklamalı bi konu açıcam bugün yarın. şimdi buraya yazarsam arkadaş motorundan soğur :) yani kısa ve öz. TR de 2.7 diye gezenlerin %99 ı 2.5 :) tek 2.7 antalyalı bi hartge.
maşallah kazasız belasız sürüşler :)
BEN MOTORDAN ANLAMAM ama eklersen ilgiyle bakarız :D
ekle eray ekle :D
maşallah :)
Ben bir ara eta makineli bir 3.25 alıyordum az daha. O zamanlarda (5-6 sene kadar önce) bu kadar bilgim yoktu. Bana 3.25i kapağını alıp eta bloğa koyuyorsun, al sana 3.27i oluyor demişlerdi.
bence sadece tahmın
aşagıya- krank -kol-piston-gömlek
yukarıya -egsantrık -yay -şapka- kasnak degişmeliki hacım buyusun guc artsın ama sadece tahmın yanı :D
hacimi bence psiton genişliği ve krank storoku belirler cünkü hecim silindirin taban alanı x yüksekliktir sonrada psiton sayısı ile carpıldımı hacim cıkar die biliyorum yanma odası motorun sıkıştırmasında etkilidir... die biliyorum....
maşşallahh güzel..