takozun üzerine yürüttüğün zaman alo de tekrar çekelim :D ahahah
kazasız belasız müdür :)
Printable View
takozun üzerine yürüttüğün zaman alo de tekrar çekelim :D ahahah
kazasız belasız müdür :)
MaşAllah kardeşim kazasız belasız gıcır gıcır auris:)
Kazasız belasız ben burdayım demiş. Maşşallah.
Maşallah jantlar çok güzel olmuş düşüklüğüde çok tatlı yapmış aracı Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.
okulda sattığın corollayı görüyodum gerçekten efsane bi araçtı hayırlısı olsun yeni aracında kardeşim çok güzel duruyor :)
Ben jantları çok yakıştırdım. Plaka da güzelmiş, basıklığa diyecek bişey yok zaten tam kıvamında :) Maşallah
Maşallah yavrum kıvamında :)
Masallah Allah kaza bela vermesin hersey cok tadinda olmus.Yalniz motorun o hali neymis oyle :)
Maşallah allah kaza bela vermesin. Jantlar güzel olmus..
Araç çok güzel olmuş kazasız belasız binin :) Sanki arkalar 1 önler 0.5 spacer istiyor düşünceniz var mı ?
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin çok tatlı olmuş maşallah
Siyah jantlar çok kötü duruyordu yeni jantlar gercekden çok açmış arabayı wv jantı sanırım masalah allah kaza bela vermesin Allah kem gözlerden nazardan korusun. ;)
Hayırlı olsun abi kazasız belasız.
Maşallah jantların orjinal olması çok çok güzel. Cem hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız binmen dileklerimle.
Orjinal Toyota Auris jantı. VW grubu ile alakası yok.
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/...-2_838732a.jpg
Maşallah Cem abi yeni bir macera başladı o zaman :D :D
jant seçimi basarılı olmuş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle gerçekten güzel araç
maşallah jantlar ve basıklık havasını değiştirmiş.
saolasın melih jantlar cok buyuk sans oldu bana arasam dcat jantı bulamazdım..ne takalım derken karsıma cıktı:)
cok tesekkurler
mıncıklamadıgın yerı kalmadı zaten:) araba uzerındekı degısıklıklerıde kafanda belırledın berkoo:)
cok tesekkurler..
cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın..on plakalık e39 bmw plakalıgı.. ızmır arzum dızayna ulasırsanız bır dolu var elınde:)
amın cok tesekkur ederım :)
teşekkurler.. motoru foam bısey vardı adını unuttum bı temızleme urunu tazzıklı makınaya baglanarak kullanılan kopuk yapan bı sampuanla temızlıdek kopugu sıktık 5 dakka bekledık duruladık bu hale geldı:)
begenmenıze sevındım teekkurller:)
eyvallah can saolasın.. sen canlıda gordun zaten:)
:):)
valla corollamı hala arıyorum ama bunada alısmaya basladım.. ınsallah yenı bı efsane yaratacaz:)
eyvallah yavrum saolasın:)
saolasın tesekkur ederım.. arabayı aldıgımız adam bıraz degısık bu arabalar elektronık su tutulmaz dedı su tututmaya korktum ben dedı.. yanı hıc temızletmemıs:)
tesekkurlerr..:)
amın tesekkurler arkalara 1 koyacaz ama onlere yaparsak surtecek gıbı ama denıcez yınede;)
amın cok tesekkur ederım:)
evet sıyah jantlar kotuydu gercekten.. bu jantlarda toyotanın orjınal ekıpmanı yurt dısında 2.2dcatlerde cıkıyor;)
amın tesekkurer..
orjınal olması jantların benıde mutlu ettii:) saolasın ıyı dıleklerın ıcın:)
aynen yenı bı maceraya atıldık bakalım allah sonumuzu hayır ede:D
saolun tesekur ederım sun 17 baska ne takılırdı dıye sorsanız cevap veremem en ıysı bunlar gıbıydı:)
aynen basıklık her araca yakısıyor yaa:)