Kankam masallah Allah kaza bela vermesin harbi seytan kirmizi sunrooflu bi 306 benimde hayalim biliyosun sanada dedim o aksam. Senden sonra bende kismetse sl 306 onu vermem kimselere :) irtibati koparmayalim kacmasin ahahahahah
Printable View
Kankam masallah Allah kaza bela vermesin harbi seytan kirmizi sunrooflu bi 306 benimde hayalim biliyosun sanada dedim o aksam. Senden sonra bende kismetse sl 306 onu vermem kimselere :) irtibati koparmayalim kacmasin ahahahahah
:) Saolasın kanka biliyorum seninde şeytan kırmızı 306 çok sevdiğini onun için geldim gözüne soktum ahahah şaka maka benim için ta karşıya geçtin Allah razı olsun kardeşim en kısa zamanda görüşmek üzere :)
Buda ataşehir hatırası olsun :))
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...17&oe=54C3E6ED
Hayırlı olsun abıcım gule gule kullan :)
Jantlara bir el at ama :)
tekrar hayırlı uğurlu olsun kardeşim makina maşallah çiçek gidişide çok güzel
Allah tekerini düz bastırsın
hayırlı olsun kardeşim bakalım buda 6 ay sonra gider heralde artık hızına yetişemez oldu kimse piyasadada binmediğin araba kalmadı gibi birşey :D
Hayırlı olsun abicim, kazasız belasız :)
hayırlı ugurlu olsun..... allah kaza bela vermesın... izmitlere kadar gelmişsin haberımiz olsaydı bi çayımızı içerdin :D
Tekrardan hayırlı olsun Abi Allah kaza bela vermesin :D
41 kere maşallah bi bize ugramadın heralde :) güle güle binn
hayırlısı olsun on numara bir araç almışsın kazasız belasız :)
Maşallah tayfun güle güle kullan.Kazasız belasız inş. :D Bu arada @engin vti Selam canım. :)
hayırlı olsun maşallahı var :)
Maşallah kanka Maşallah :)
SL sayılı gti-6'lardan gerçekten maşallah hayırlı olsun kazasız belasız :)
Hayırlı uğurlu olsun Maşallah abi kazasız belasız :)
Allah kaza bela göstermesin hayırlı olsun
Hayirli olsun:) masallah Allah kaza bela vermesin
Mermi gibi
Saol kardeşim. :)
Eyv kardeşim eski 306 cılardan kim kaldı :D
:D saolasın kardeşim , değişik değişik biniyorum işte :))
saolasın kardeşim :)
Allah razı olsun valla sakaryada 3 gün kaldım numaran falan yoktu fazla nete de giremedim yoksa görüşürdük mutlaka :) Bi dahaki sefere inş.
Saolasın kardeşim :)
Harunum Allah razı olsun hiç karşıya geçmedim bu seferlik uğrayamadım kusura bakma :(
Tşk ederim :)
Saolasın Murat . Ahahah şu enginle olan muhabbet öldürüyo beni :)
Saolasın sinanım pug dan devam :D
Tşk ederim cümlemize kazasız belasız :)
Saolasın kardeşim :)
Amin tşk ederim.