Düzenli olarak denk geldiğim bir araç, maşallah kazasız belasız.
Printable View
Düzenli olarak denk geldiğim bir araç, maşallah kazasız belasız.
way arkadaş ya konuya baktım baştan sona kadar bi iki dokunuşla çok şık olur ciğeri de yerindeymiş derken videoyu gördüm bakakaldım. ne alaka ya vti la lastik yakan gördüm de böylesini göreceğimi düşünmezdim.
kardeşim aracına maşallah güle güle kullan. hepimizin araçlarının saçmasapan videoları geçmişi vardır aracından memnunsan sorun yok zaten.
Çok karı gibi dırdır yapan üyelerimiz var haddinden fazla erkekliğe yakışmıyor dedikodu :).
Maşallah kardeşim arabana , o videodaki şahıs sen değilsindir diye düşünüyorum olabilir her arabanın eskisi düşüncelidir her aracın sahipleri senin gibi olmak zorunda değil . Erken yaşta hayata atıldım diyorsun belli ki çalışarak almışsın bu arabayı emeğin paran var ortada takma hiçbir şeyi . Sen elinden geleni yaparsın zamanla güle güle kullan.
Arabanın kafası 99. Evet kendim değiştirdim tüm parçalarıda duruyor. Bursadan ki halinden şan bin kat daha iyi merak etmeyin. Araç benim istediğim tarza kullanabilme hakkına sahibim. Aracın eskisi veya şimdiki hali benim için önemli değil çünkü alalı 3 yıl oldu satmayıda uzunca bir süre düşünmüyorum. Aracın roll videolarını paylaşmıyorum çünkü bizim için geçti geçildi mevzusu önemli değil. Ama koyduğum zamanki yorumlarinizida merak ediyorum. ***** bursadaki roll videolarida belli.
ALLAH nazardan saklasın bi bakışda oo ne kadar güzelmiş dedim hayırlı uğurlu olsun dikkatli ol.
sağol Ali abi, bi senin yavruya gelemedi sıra :D
konuşulanlara gelince araç sahibi yakın arkadaşımdır, aracı kendim bizzat binme, sürme, deneme fırsatım da oldu, Ankarada benim diyen çoğu Vtec' i bozacak durumda bi araç. Ağzı olan konuşuyor diyorum çok lafa gerek yok diyorum kardeşime kazasız belasız sürüşler diliyorum MAŞALLAH VTE ye.
araba ciğerli ama şaka maka :D
kardesim senin arabana laf eden olmadı ister kafasını degistir ister kıçını. Bursada b20 hb vtec le yürüyodu bu araba. Bursada bişeyi yoktu tek bi çamurluğu düzeltildi onuda ben vurdum. Coiller kafadan kesikti sadece daha basmak icin. Araba bursada da güzeldi orda da güzel. Sana sadece herkes gibi gözüme çarpan eksiklerini söyledim. Sen arabanı gizlemiyosun bişey yapmıyosun bursada ki diger sahibide el freni çekti onu bunu yaptı kimse karışamaz. Arabaya laf ettigim filan yok yani yanlış anlama ;)
belki ben yanlış anliyorum belki sen demek istediklerini anlatmıyorsun. Coiller duruyor fakat tamir görmesi gerektiği için koni ve yay ikilisini tercih ediyorum aracı basık kullanmıyorum çünkü Mugen headerse kıyamıyorum. Aracın bursadan alındığı haldeki herşeyi duruyor. Sadece kendi zevkim içim değiştirdim. Aracımın videoları paylaşıp reklam yapıp bebek çiçek diyip satma derdinde değilim.