Haha aynen abi Cevahir'de çalışıyorum. :)
Teşekkürler. :)
Printable View
Maşallah kardeşim rengiyle basıklığıyla çok şahane duruyor .
Ahmet'im Maşallah kardeşim benim arabayı yere park etmişsin yine :))) Son hareketler çok yerinde olmuş güle güle kullan
Maaşallah çok iyi duruyor.
Basıklığıyla jantlarıyla duruşuyla muhteşem kardeşim, Allah kaza bela göstermesin Maşallah :)
maşallah HN'ye :) Marşpiyellerin maliyeti nedir acaba ? İzmirdeyim ve bir türlü bulamadım corsa c ye uygun marşpiyel.. İnternette var ancak ordanda ürünü görmeden alışveriş yapmak içime pek sinmiyor acıkcası..
İtiraf ediyorum doyamadım uzun uzun baktım fotoğraflara :D
Maşallahh çok güzel olmuş.. Yere kafa atan cinsinden.
Kırmızı cannn'dır :) tamponlarıda boyatınca süper olmuş kazasız belasız...
En son lip hariç araba bela olmus. massallah
Maşallah çok guzel görünüyor
maşallah kazasız belasız, akhisar'da ki dragta var mıydın ahmet?
Fiber mi yan ekler ?
Hocam aracın gerçekten 10 numara. Allah kazadan beladan saklasın.
Sana bi sorum olucam. Ben getz'e spor yay,kesik yay,sıcak press yay,coil taktıktan sonra en son çareyi orjınal yayları soguk presste buldum. Ama 1 hafta sürdükten sonra yıne yolda giderken sanki birşeyler birbirine sürtüyor gibi vuuv vuuv sesler geliyordu. Sıcak pressli halindede bu sesler geldiğinde lastiğim içten yarılmıştı.
Lastiğim orjınal boyutta değil, normali 175, şuanki 185. ince yanakta değil.sence sorun amortisörlerimde olabilirmi yoksa illa lastikmi değiştiriyim?
Coilci ustaya göre amortisörümün biri yakında patlarmıs, zaten getz'lerin amortisörleride sert ve dandik. Sence nasıl bi yol izlemeliyim?
Şuanki basıklığı;
http://i.hizliresim.com/WrXmRQ.jpg
Eğer Maslak sanayiye yolun düşerse gideriz Namiştaine çözeriz tüm sorunları. :)