Otopark.com bir videosunda sana atıfta bulunmuş ''Vag'çıların dostu,park lambasından ok atma,egsozdan golf topu fırlatma gibi her özelliği tık tık anında açar,duman spec golf'' ahaha haberin var mı :D
Printable View
Otopark.com bir videosunda sana atıfta bulunmuş ''Vag'çıların dostu,park lambasından ok atma,egsozdan golf topu fırlatma gibi her özelliği tık tık anında açar,duman spec golf'' ahaha haberin var mı :D
ne kadar mal ettiniz acaba benimkiler bağımsızmı bilmiyorum 1.4 tsi 122 highline servisin kendisi montajını yapıyormu
Hocam konundan bağımsız olacak kusuruma bakma.Eskiden koyduğun leon tsı vs. golf tdı videon vardı uzunda golfün geldiği.Sırf merakımdan 1.6 tdı 105hp(yeni olandan) dsg octavia ve 1.6 tdı 110hp a3 s tronik ile kendi aracım olan 1.4 tsı 122hp manuel passatım ile denedim.Sizin çektiğiniz video ile benzerliği sadece başı oldu.200-210'a kadar bastık.210 civarı 5 boydan fazla koyuyorum:) Hiç biri geriden gelemiyorlar.(tünel yok tabi:) ) Hatta kendi aracıma arkadaşımı aldım 2 ye tek denedim 80de bastık hemde rampada.O zaman bile çok az geriye düştükten sonra hemen toparlayıp geçtim.Yazmadan duramadım kusuruma bakma.Videonuz çok meraklandırmıştı beni.
https://www.youtube.com/watch?v=fXue_Hxsyhw
Maşallah
Aracınız orjinalden 105 bg sanırım . Peki Midline dizel yani 90 lık olsa yazılımla hemen hemen aynı hızlanmayı yakalamak mümkün müdür
Servisde montaj ucreti 400-500 lira gereksiz pahali bence gerek yok ama tanidik varsa ucuza yaparlar,servis fiyati yaylarin 675 lira
Bulusalim tabiki bir ara :)
Zevkli olmus bayagi,orjinal TDIlar gercekten hic gitmiyor ya,altlar zevkli ama ust hizlarda malesef cakilio kaliyor araba resmen.Guzel gecmis :)
Tesekkur ederim evet orjinali 105 hp-90lik midlineden farki yazlm geri kalan hersey ayni.Ayni gucu almak mumkun bu yuzden:)
Kendimce bir yakit tuketim testi yaptim,videoda herseyi acikladim olabildigince.Tek atladigim nokta pompa biraz erken atti oda 80-90 km 150-160 gittim + Adana daha sicak olumca depoda genlesme oldu sanirim.
http://youtu.be/wrR6CxOhGII
O değilde konu başlığı son yaşanan olaylardan sonra çok manidar kaldı.Cidden smokemotion oldu TDI'lar :D
maşallah :) kazasız belasız
ya bu modeller çok nox salıyo diyolar doğrumu :D
Smoke weed everyday
Ahahahah tesekkur ederim arkadaslar :D
Dpf sokulu cevreyi kirletiyordum taktim gene kirletiyormusuz ahaha,konu basligi harbiden cok manidar :)
Senin sucun yok suclu vw :)
Baska bir top speed yolculugumuzdam ufak bir kare :)
https://www.youtube.com/watch?v=7yiZ...ature=youtu.be
Yol genelde rampa assagi,ufak bir yerde hafiften tirmaniyorum.Yanliz buraya kadar neredeyse 100km limitlerde basabildigim kadar basarak geldim,sanirim videoda biraz sistik(115-120 derece arasi degisiyor yag sicakligi,ustune cikartamadim fazla hava soguktu ondan oturu olabilir)
41 kere maşallah aga plaka kaçtı görürsek yanılıp şaşırmayak yolda ona göre davranalım :D
Çeşme otobanıda böle olsada top speed denesek :)
Biz de bayır aşağı 200 hala :D maşallah deli gidiyor :D
Maşallah iyi gidiyor.Ama 140lık FR'a tutunamaması beni üzmüştü ne yalan söyliyeyim:)
Ahahah eyv abim :)
Ozellikle adana-nigde arasi en guzel otobanlardan biri sanirim eglence acisindan :)
-Ya simdi o zaman yazilimim daha yeniydi
-130kg leon daha hafif zaten golf tdidan
-Ayrica kisi olarak biz 30-40 kg daha agirdik,bagajimda fazladan turbo bile vardi ogun.
-Bunlara ekstra leonda 18" jant ve seat ses sistemi var Kabaca aramizda en kotu 100kg fark vardi.
-Orjinal 140hp bir benzinli aracin,yazilimla 140hpye cikarilmis bir golfu gecmesi bence normal,tutunamama derken yuksek hizlarda geliyorduk zaten yavas yavas yada ara sabit kalmisti zaten :)
Sonuc olarak gecemedik ama ahahaha :D