Aracım normalde beyaz. üzerinde Plasti Dip Multicolor serisi çok renkli seri mevcut. Yaylar Eibach 4 cm
![]()
Aracım normalde beyaz. üzerinde Plasti Dip Multicolor serisi çok renkli seri mevcut. Yaylar Eibach 4 cm
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
uygulama maliyeti konusunda bilgi verebilir misin ? görüştüklerim çok abuk subuk rakamlar dile getirdiler.
Herşeye rağmen farklı olması çok hoş olmuş.
En pahalı seri zaten multicolor serisidir. Onunda kendi içinde envayi çeşidi bulunmakta. Bu tarz d segmenti büyük bir araç için bile maks 2250 tl çıkar. Diğer metalik seriler daha ucuz. Hatta mat tek renklerde bu fiyat 1600 tl lere kadar geriler.
Küçük araçlarda maliyet dahada düşer.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Aylardir dusundugum ve yaza arabama yaptirmayi dusundugum olayi ve en onemlisi renkleri yaptirmissiniz cok uzdunuz beni![]()
Saka bir yana gercekten cok guzel olmus. Masallah araciniza. Uygulamayi nerede yaptirdiniz? Uygulamadan ne derece memnun kaldiniz? Dusundugum renkler konusunda endiselerim vardi sayenizde soru isaretlerinden kurtuldum.
EDİT : Kusura bakmayın imzanızı şimdi gördüm. Ürünü kendiniz getirtmişsiniz
Plast dip in efsane serisi yurtdisinda cok fazla ornekleri var getirtmen cok iyi olmus abi. Ulkemizde de cok sik rastlariz artik![]()
Yurtdısı sitelerinden baya arastırmıstım zamanında benimde aklımda olan bır uygulama eski araclarımdan birini kaplatmıstım plastı dıp cok memnun kalmamama ragmen dusunuyorum bunu
Ruhsata ne dıye işli acaba ? Sorun cıkabilir sanki polisle
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
İddaalı renk maşallah.
Jant için şu konuya bakabilirsin abi;
http://forums.vwvortex.com/showthrea...ctures/page121
Maşallah abi renk işletme konusunu bende merak ettim ama resimlerden de kendimi alamadım gittiKazasız belasız cezasız kullanmanız dileklerimle...
resimlerde geçişler ve tüm renkler belli olmuyor. Yakında video ekleyeceğim. Bu rengin çok versyonu var. Bu versyon mavi mor olarak işleniyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)