21.04.2014 günceli sayfa 8
daha kaliteli çekimleri en yakın zamanda paylaşıcam keyifli forumlar
Sahibindende bulduğum 2. el titanium ford focus tdci ile başladı aslında herşey. aracı almak için önce annemi ikna etmeye başladım çünkü ihtimal vermiyorum araba alacığına bir kaç gün geçti nakit ayarlandı araba alınacak hale gelindi derken 1 yıl arabasız kalmanın ve mutlu sona giden heyecanında etkisiyle tabi, bir şey farkettim, aracın sahibini arayıp sormadan araba nedir ne değildir öğrenmeden iş yapıyoruz para hazır valide hanım hazır peki araba ? aracın sahibini aradım sohbet muhabbet belki 5 dakika konuşmuşuzdur telefonda, konuşmanın sonlarına geldiğimizde
-hasan abi aracın durumu nedir?
-kardeşim araba geçen akşam pert oldu.
neyseki direkten dönen top ceza sahasında kalmış oldu, neyse 1.16 lara bakmaya başladım buldum 1-2 tane içime sinmedi derken gazetede astra H'ların ilanını gördüm bütçeye uygun hem sıfır hem donanımlı. ertesi gün biz annemle opele doğru yola çıktık. yol duble kavşaktan dönduk opele gelmeden önce toyota var annem illa girelim diye ısrar edince girdik tabi ben toyota plazalarda standart sanıyorum playstation'a dalmışım döndüğümde annem imzaları atmıştı. anlayacağınız gol oldu skor bizden yana ama pası ben verdim golü başkası attıher neyse ilk gün app plakalarımızı taktık araç 3-4 gün içerisinde geldi teslim aldık zaten. buyrun ilk günün anısına
umarım sizi sıkmayacak şekilde anlatabilmişimdir kendimi iyi kötü yorumlarınız görüşleriniz değerli, hepinize saygım sonsuz
keyifli forumlar![]()