Teşekkürler inşallah gönlünüze göre bir araç alısınız :)
Teşekkürler :) elimizden geldiğince uğraşıyoruz :)
Printable View
Masallah kazasiz belasiz
GSİ candır çok çok uzun seneler 2 tane 94 GSİ'a sahip olupda doyamadığım araç. YSJ gibi bi GSİ bulsam tekrar alırım hiç acımam dursun garajda haftada bigün tedavi etsin beni yeter yeterki garajda dursun valla. Kazasız belasız kardeşim ;)
Masallah Ne güzel babanız varmıs benim babamda masraf olarak görür annem sagolsun :D 17 imde aracımı aldı öyle böyle 2 yıldır bende beraberim :) Milyarlar harcadım halada gidiyor.. Takip
c20xe candır maşallah,sonunda nasip oldu sanada :) Tekrardan kazasız belasız opelleri seviyoruz :D
Çok güzel bi araç maşallah , tek takıldığım nokta jantlar , beni bu arabaya ısındıran en büyük etken orjinal jantları , bi ara niyetlendiğimde sahibindenden bakarken ilanları ilk açtığımda direk jantlar orjinal mi diye bakardım , arabaya o kadar çok yakışıyor ki bence elleşmeyin jantlarınız güzel kapaklarını bulun ve fümeye boyayın
maşallah mantaya bittim yalnız harikaymış
O jantlar bu zamana kadar gördüğüm gsi yakışan en iyi jant maşallah.
Jantlar çok güzel Kazasız belasız maşallah.
Maşallah kazasiz belasız.Opel gercekten baska bir dünya en son 2.5 omegaya bindigimde anladım :)
maşallah alınabilecek en güzel c20xe arbayı almışşın sıkıntısız gazla kardeşim(aman benzin ışığını yakma arabayıda yığdırma) :):)
SÜper olmuŞ emeĞİne ellerİne saĞlik :)