Güle güle bin maşallah. ..
Printable View
Güle güle bin maşallah. ..
Aynen araç budur , sülalecek topluyoruz camaroları :D Eyvallah saolasın.
Saol kardeşim.
Açıkçası dikkat etmedim ama sanırım vites atıyor belli bir devirden sonra. Yanlama durumu hakkında da bir fikrim yok maalesef pek yanlamam arabalarımla :) Teşekkür ederim.
Sanmam kimsenin topa tutulacağını , 2 aracada sahip olup objektif bir şekilde yazdım. Artı olarak plastikciyim zaten malzemeden anlarım :D
Abi teşekkür ederim.
gerçekten keyifli bir araca benziyor, objektif karşılaştırmanız da cabası, iyi günlerde kullanın...
kazasız belasız güzel araç yazın tadından yenmez ;)
Arabaya öncelikle kocaman bir maşallah çok çok iyi. Yazınızı okurken sonunda aldım ama yarın satılığa koyuyorum diyeceksiniz diye düşünüyordum :)
maşallah Allah kaza bela vermesin :) zevk meselesi olarak ben sürüş tarzını sevmiyorum bu araçların ama siz zevk alıyorsanız ne ala :) ben olsam z4 yerine tercih etmezdim herhalde :D
güle güle kullanın :) göstergeleri mil cinsinden mi zor olmuyor mu takip etmek
Allah'ım kazasız belasız kullanmak nasip etsin, Maşallah :)
BumbleBee :) Maşallah gerçekten çok güzel ve farklı bir otomobil iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Maşallah,bence duruşu yeterli..
Allah kaza bela vermesin..
Hako güle güle kullan gardaşım,kazasız belasız inşallah,ama senin aracın değil bu,bir müddet sonra sıkılmaya başlayabilirsin,keşke güzel bir corvette'ye girseydin,cok daha tatminkar bir araç,zaten kullandın biliyosun..çokta fazla önyargılı olmamak lazım tabiki,belki cokta sevebilirsin..arası yok bu namussuz amerıkanların,zaman bakalım senin hıssıyatını hangi yönde cevaplıycak..sonucta baktın begenmedin satarsın olur biter,bir kaç ıfak dokunuş yapmanı tavsiye ederim :)
allah nazardan korusun maşallah bende bi chevrolet sever olarak çok beğendiğim bi araç güle güle kullanın
Allah kaza bela vermesin, çok güzel maşallah :) softtop un rengi de güzel uymuş... sürüş dinamikleri konusunda yorumlarınız ise gayet objektif olmuş ;)
Herkese Çok teşekkür ederim ,
Z4 den sonra tercih edilebilecek bir araç , çünkü değişik bir araç , yeni tatları denemek iyidir. Sonuçta bunu da bi gün satıcam Hako kardeşimin dediği gibi :)
Bu arada göstergeler mil değil KM cinsinden zaten :)
@Hako , ne egzoz koyim buna kardeşim ilk onu söyleyebilirsin mesela :) Bu arada corvette de çok düşündüm ama bundan sonra öyle bi niyetim var LS3 kısmetse 2009 model falan. Bu araçta çok hevesim vardı sahip olmak istedim açıkçası.
Valla çok karizmatik bir araç bence. Sorunları gözardı edilebilecek cinsten. Tip 10 numara. Güle güle kullanın.
arabayı bahçeşehirden mi alınız ? Yakın bir arkadaşımın bu kombinasyonda bir aracı var. Çok sık kullanmayıp yatırdığı ? Hayırlı olsun :)
Maşallah çok güzel Allah nazardan saklasın.
Valla hako,ben amerikanda borlayı tek geçiyorum,corsa ve benzerı yıne bırcok marka var ama ben yinede borla diyorum..güzel bir headers dahil komple bir set hem aracın perdormansı hemde sesi bakımından oldukca katkısı olucaktır..vararam air intake ve birde soft bir yazılım ile tadından yenmez..bunların haricinde pek birşey yapmanı tavsiye etmem hako..keza frenleri biliyosun,hee bide viraj denge cubugu almanı öneririm oldukca yararlı olda..borla için distiribütör olan atahan beye ismimi vermen kafi hakan,bişeyler yapacagına inanıyorum.. Olmadı bende açar konusurum gardaşım :)