Araç ,Japonya'da doğması gerekirken yanlışlıkla Tr'de dünyaya gelmiş babama aittir,pek sık rastlanan bir araç olmadıgı için ilginizi çekecegini düşündüm,iki kare fotoğrafını paylaşayım dedim..
Babamın 90 lı yılların sonlarında Si ile başladıgı Honda sevgisinin sonuncusu.. 2007 Eylül'de sıfır km olarak aileye katıldı,2008 model.. R18A2 motor kodlu,1800 cc,140 hp,f1 shift.
Çok sık araç degistirirdi ama bunu sevdi sanırım,6 seneye yaklaştı,devam etmekte kararlı.Temiz de bakıyor,yetkili servis bakımlı..
Kiminin sunroof takıntısı vardır,kiminin renk.Babamda stock güçlere meraklı.. Yaşı ilerledi, eski heyecanı yok tabii ama yine de tutunabilen bir aracı olsun istiyor.. Bunun yanında ''Fabrikasyon,orjinal,yetkili servis bakımlı'' gibi terimlere orgazm oluyor.O yuzden aracı aldığı gibi. ''Cam filminde kampanya'' olmayan bir oto aksesuarcı veya oto kuaför yokken gitmiş yetkili serviste bizim turbo büyüttüğümüz paralara cam filmi yaptırmış,tek ekstrası o.. Şehirlerarası seyahat ediyor da,artık dayanamadı heralde güneşe.. Fakat orjinalligi için vazgeçmediği davasında,and içerek baş koydugu bu yolda cam filmiyle büyük bir yara aldı.Normalde güneşi kaldırıtır fakat arabasıyla oynatmazdı,öyle de kıllıkta vtec açmış bir insandır,o yüzden bu filmi nası yaptırdı,ben de anlamadım.. Yazılım yapıyormuşsunuz,yaptırmaz,egzoz ile bi takım güçler alıyormuşsunuz,aldırmaz,arka bahçede top oynuyormuşsunuz,oynatmaz.. Ona LPG gibi bi öneride bulunmayın,küfür edin..
Ölü sineklerden gözükmeyen plakasını,1 takım Beşiktaş bastırıp degistireyim dedim, baskı altındaki bu ortamda yanlış söylemişim, Fransız demişim kaldı o da öyle.Yetkili serviste bastırır artık doğrusunu
Buyrun;
![]()