çok yakışıklı duruyor her alman station'unda olduğu gibijantları ben de çok beğendim. kazasız belasız maşallah
![]()
çok yakışıklı duruyor her alman station'unda olduğu gibijantları ben de çok beğendim. kazasız belasız maşallah
![]()
kocaman masallah
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Maşallah çok temiz ve diri. Jantlar bence on numara olmuş. Arka ofset bi düşüğü olsa daha iyi olabilirmiş.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Hepinizden Allah razı olsun daha iyileri sizlerin olsun dostlar.Jant işine baya sevindim ya buda size bi bonus olsun![]()
![]()
konuyu görmeden önce 3.24TD katagorisinde bir tane sw buldum ona bakıyordum çok beğendim derken konuyu gördüm gerçekten çok keyifli bir araç olsa gerek... Maşallah Allah kaza bela vermesin
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Masallah baskan mal antirikot jantlar bole cokcok ıyı sakın dokunma bence ,bide recora ayarlayın devamm nazar degmesın ınsallah![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Teşekkür ederim.
Kıymetlimiz![]()
Keyfi muntazam inan canlısını görmelisin binmelisin sürmelisin bu kadar diyorum.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Berkayım Sağolasın recaro aynı desen hazırdireksiyona kötü eleştiri cıkabilir napalım airbag 'li olunca
Teşekkür ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)