Maşallah allah kaza bela vermesin. O dalgalanma yanmısa bencede diğer fotolarda belli olmuyor çünkü. App iyi fikirde beşiktaş baskı olsa daha orjinal dururdu bu biraz sırıtmış
Printable View
Maşallah allah kaza bela vermesin. O dalgalanma yanmısa bencede diğer fotolarda belli olmuyor çünkü. App iyi fikirde beşiktaş baskı olsa daha orjinal dururdu bu biraz sırıtmış
Maşallah Ozanın dediği gibi beşiktaş baskı olsaydı daha iyi dururdu
Yakından çekilmil sol taraf...
http://i.hizliresim.com/n5V73R.jpg
Kazasız belasız Maşşallah :)
Şu renk bu arabadan başka hiç bir araca yakışmaz herhalde. Bende slx alacak olsam bu renk arardım.
iyi günlerde kullan.
kapıya su dalgası vurmusta bı orjınal arac daha yalan olmus yayları kesılerek masallah
Çok doğru söylüyosun abi. Çok teşşekür ederim...
Kardeşim yayları değiştirdik diye aracı yalan ettin hemen :) Orjinal yayları garajımızda...Renault 9 Yayları yaptırarak göze hoş gelsin diye bastık zaten araca binilmiyor. İyimi yorum yaptın kötümü anlamadım neyse yinede teşşekür ederim :)
eskiden bu rengi sevmezdim hiç, ama piyasadaki turkuazlar sevdirdi bana valla bu rengi :)
araç maşallah gerçekten çok temiz duruyor imrenmedim desem yalan olur. aracı yormamanız dileğiyle, temiz slx artık az bulunmya başladı.
Bu arada çamurluk altındaki 'elma' sökülmüştür inşallah ?
pres yaparız, keseriz, custom coil yaparız tepkiler gelir hemen... keşke bizimde 'marka' yaylarım coillerimiz olsa dimi ??
not: o zaman aracı basma diyeceksiniz; şu an 100 jantlı aracın 80 nin de replika jant var , herkes kitabına uysun orijinal jant taksın yada hiç takmasın o zaman :icon_tup: buda aynı mantık herkes elindeki imkan neyse onun çerçevesinde hareket ediyor..
maşallah kazasız belasız
Ben uzun uzun açıklama yapmak ve yazıpta münakaşaya girmek istemedim , Eline sağlık kardeşim gerekenleri en iyi şekilde yazmışsın...teşşekür ederim yoğurma yok haftada 1gün biniyorum oda sağdan sakin sakin :) Not : apple logosu kardeşim yapıştırmış söktük :)
Sağolun teşşekür ederim.
Maşallah kazasız belasız . Herkes yorumcu :)
App'de güzel olmuş basıklıkta . Allah kaza bela vermesin
Maşallah, kazasız belasız, rengi çok güzel.
Maşallah slx'e.Boyle aracım olsa ne basar ne ederim haftada bir gün çıkarım dışarı :D
tofas yada baska bır arac farketmez hıc bır aracın seke seke yamuk yumuk yolda gıtmesınden hoslanmıyorum.orjınal arac olarak sana yaptıgım ılk yorum degıl bu baskalarınada yaptım yanı.marka ıle alakası yok.
Doğru söylüyosun :) , Teşşekür ederim kardeşim.
Çok teşşekür ederim sağolun .
Basılınca dahada bi ısındım nedense başka hiçbirşeyiyle oynamadım . Xenon dahi takmadım yaylarımız evde zaten fazla binmediğim için bastım araç ciddi basık .... Yer geliyo haftada 1gün dahi binemiyorum. Zaten teşşekür ederim ...
i
İlk yazdığın yoruma bakarsan ... Bir yayları kesilmiş doğan ?
TT 2009 beri üyeyim ilk defa basıklık sevmeyen birini görünce , renkler zevkler , hayırlı günler ...
Maşallah, Allah kaza bela vermesin