Hiç sorma ya o mühendisin ben :D valla lineanın modellerini beğenmiyorum son çare artık 4x100 yapıp bijonlara yüklenicez yada spacer yapıp bijon aralığı değiştiricem
Printable View
Hiç sorma ya o mühendisin ben :D valla lineanın modellerini beğenmiyorum son çare artık 4x100 yapıp bijonlara yüklenicez yada spacer yapıp bijon aralığı değiştiricem
Sarhoş bijon bulabilsek iş görür aslında. Ben de istemez miyim ofsetli bi jant takayım, ben de istemez miyim jant lastik çamurluktan dışarı çıksın. Çok mu şey istedik be... Efkarlandım gene :D lineanınkiler yoklukta gider cinsten. :) ya da takıcaz 100ü gittiği yere kadar diyecez. Bu arada şu sıralar laguna lip takma niyetim var alttaki pis görüntüyü kapatayım diyorum da lipi takarken herhangi bir işlem yapılıyor mu?
lipin ızgarası çok kenarda kaldığı için ortadan kesmişsin sanırım. uçlardan kessen ızgaraları çok kenarda kalıyor sanırım anladığım kadarıyla. hiç bulaşmayalım o zaman lagunaya. astra lipin de ortasında fazlalık var gibi duruyor fotolardan kurtarır mı tereddütteyim. denemek lazım :)
cep telefonu ve filtresiz olunca araba kendini göstermiyor tabi :)
http://i68.tinypic.com/2cmqck2.jpg
http://i63.tinypic.com/mk974k.jpg
Maşallah ateş ediyor ama spacer istiyor jantlar
:D hatlar karıstı pardooon :D
bu fotorafla kapanışı yapıyoruz...
http://i65.tinypic.com/e8wvg8.jpg
@ES353 Aracınız satıldı mı?