KIRMIZI +DSG +1.2 TSİ BAL kaymak olmuş kazasız belasız sürüşler.
Printable View
KIRMIZI +DSG +1.2 TSİ BAL kaymak olmuş kazasız belasız sürüşler.
Çok tesekkur ederim, bugun elde ki malzemelerle giristim sonuc guzel oldu :) sabahtan beri jelatin yirtiyorum .. Arabayi bildigin hediye paketi kivamina getirmisler :) kişisel ayarlari da yaptim, kismetse istikamet önce erdem elektronik sonra APP'ler icin SekoLive kardesim..
Bir kırmızı daha yollarda.. Böyle araçları daha sık görmek mutlu ediyor..
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın.. Güzel tercih.. :)
Kardeşim hayırlı olsun maşallah,kazasız belasız bin.
Hayirli olsun cok guzel secim tam fiyat performans araci leonlar
Masallah hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız yenı ılk sayfada fotoların devamının gelıcenı soylemıssınız beklıyorum merakla :)
Hayırlı olsun
Ic mekan fotosu var mı?
Abicim hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin çok seviyorum bu Leon'ları.. Zaten az biniyorsun benzinli dsg aldığın iyi olmuş.. Sadece Seat çalışanından inanılmaz trim sesi olduğuyla ilgili bir şey duymuştum, aklında olsun çalışan farkındaysa öyle bir şey olursa garantiden iş yaptırabilirsin..
abı konuyu gordukce yazıyorum bende hesap kıtap yaptım alabılırım aynı donanımdan belkı evopunto yu satarsam kaput fılmını ıhmal etme abı bı de en koyu cam fılmı cektır tabure cek karsısına ızle:D
Hayirli ugurlu olsun insallah :)
Abicim gule gule kullan.Kazasiz belasiz ins.
Ayrı ayrı teşekkür ederim beyler sagolun..
Doguşum trim sesi ile ilgili bir şikayetim yok, ama araba 17lerle sertleşiyormuş cidden, çünkü arkadaşımda 16lı versiyonu var, o bana daha yumuşak gelmişti. Bu arada şamandıra sesi olmayan araba yok heralde. Ben depoyu fulledim ona ragmen arkadan şamandıranın sesi geliyor ara sıra.Ama En başında dedigim gibi puntodan indikten sonra baya iyi geldi
Bunların dışında performansı beni şaşırttı gerçekten, şehir içi için gayet yeterli bir performansı var. Motor şanzıman uyumuda gayet güzel..
Maşallah hayırlı olsun :)
Dünkü ufak uğraşıdan sonra bi fotograf alayım dedim..
http://i.imgur.com/Ur6I6bT.jpg?1
http://i.imgur.com/s5jxdFD.jpg?1
Sende leon cu oldun abim kazasız belasız inşallah :)
Maşallah hayırlı olsun :)