maşallah kazasız belasız büyük emek harcamışsın maliyeti ne oldu komple burdan yada özelden mesaj atarsan sevinirim
Printable View
maşallah kazasız belasız büyük emek harcamışsın maliyeti ne oldu komple burdan yada özelden mesaj atarsan sevinirim
Sadik kazasiz belasiz gazla masallah guzel oldu
El emegi gibisi yok.. Allah içine sindirsin kardeşim gule gule bin :) Gecmiş olsun bu arada..
Gece methanol acik kalmis 2 litre su emmeye girmis calistirana kadar oldum oldum dirildim.
Emeklerinizin karşılığını yürürde de alırsınız umarım kazasız belasız.
BP izmirdeyken bendeydi, dereceli egzantriklerin muhtemelen Kemale arabayı satarken verdiğim egzantriklerdir. takıldığın nokta olursa yardımcı olurum bildiğim kadarıyla, kazasız belasız.
maşallah, kazasız belasız bol dumanlı. :D
Maşallah Sadık. Sonunda emeklerinin meyvesini topluyorsun
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim , 1-2 sorunum var turbo 3 binde geliyor bir anda geliyor sanki bir elektrik motoruna 3 binde elektrik veriyormuşuz gibi 0.4 0.5 den bir anda 1.2 1.3 e çıkıp 4300 e kadar 2 bar üstüne geliyor . 4300 den sonrası acayip cansız , dönüyor fakat ölü gibi.
maşallah dostum,coolerdan ödün vermiyorsun yine,son derece yürekli hareketler :D
Papyon takmışın kanka arabaya maşallah :D
güzel olmuş kazasız belasız sorunsuz bin inşallah :) intercooler ı pamponla bir yapsan daha iyi dururdu bence ama yanlış anlama böylede güzel
Eline sağlık kazasız belasız bin.Bende aynı planlarla 206 plus aldım fazla oynayamadan sattım motoru toplatman aslında bi yönden iyi olmuş sanki plana uygun kalmış:)
intercooler ateş ediyor :D maşallah