masallah kazasız belasız.artık es2000 kasasında ufak tefek degisiklik yapması zamanı geldi sanırım honda için.......
Tesekkur ederım artık degısıklık yok kasa uretılmeyecek bir daha..
güzel rengi var ama jantları tartışılıcak gibi... s2000 de görmediğim bi jant. arabanın tarzını değiştirmiş
Maşallah allah kaza bela vermesin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
acilen jantlanmalı bence çok kötü en azından eski modellerin jantlarına geçmelisin![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
s2k uretımı bıttı arkadaslar yenısı fln gelmeyecek belkı honda s2000 yerıne roadster baska bı model hayata gecırır ancak s2k efsane olarak kalıcak bence...
bu arada cok guzel aracın masallah guzel bı jant bıde headers yeterde artar dıye dusunuyorum...
güle güle kullan. jantları bana da garip geldi ilk defa gördüm ondan olabilir. sahibi beğeniyorsa sorun yok.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
maşallah son çıkan s2000 lerden..bir daha üretimi yapılmaycak maalesef..Harika duruyor..Kazasız belasız kullan..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Kazasız belasız kullan kardes 2 dır trafıkte karsılasyoruz(bende gri leon var) sımdı ewe geldım foruma bakıodum gorunce baslıgını b tebessum olustu yuzumde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)