tesekkurler.akslar amortisorler vb bazı parcalarda p.sporttan alındı zaten ondan aldım bu arabayı
Printable View
tesekkurler.akslar amortisorler vb bazı parcalarda p.sporttan alındı zaten ondan aldım bu arabayı
Güle güle kullan Nuri, kazasız belasız yarışlar tamamlarsın inşallah.
Not: Benzin Pompasına dikkat. Rally Spec Saxo ve 106'ların kronik problemidir. ;)
bizde 3 tane var dugmeli :Daman aramızda
Maşallah :)
olm efe bende fransadan citroensport beyin getirtsem sölerim bıdı bıdı yapma :DD:D:
maşallah :)
nuri abi bu araba dr. tunç abinin arabası değil mi
34 Y 9998 plakalı resimdeki araç halen benimdir ve kimseye satılmamıştır.Sadece 1 yarışlık (Çeşme Tırmanma) kiralanmıştır.
Forumu okuyunca bilgilendirme ihtiyacı hissettim,saygılarımla,
Dr. Tunç Tuncer
kolpamiymis yani bu is ?
ve gönüllerimizin kralı nuri söylemez oğlu bize gerçekleri söylemez ve hayranlarını üzer :(
ayip olmus . baskasinin arabasini benim arabam die gostermek . cok var gerci forumda amca , dayi , kiz arkadas , arkadas arabasini profiline yazan felan :D
nie böyle bişeye ihtiyaç duyar insanlar??
höööööööö diyorum
arkadaslar yettim aracı satın alcaktım anlasmıstık tunc abiyle aman param okadar cıkmayınca ve baska projelere kayıncaki tunc abiyle bu donemdehatta bugun oglen bile gorustuk telden yani olmadı cıkamadım okadar para bende erkan abinin beyaz palioyu aldım suan izmirde oda 106nın yanında duruyo.beni bole kolpacılıkla yalancılıkla suclamanız beni cok kırdı.ben aldım gozuyle bakıyodum tunc abide ama olmadı napalım 8 milyar acık kaldı alamadık die beni dinlemeden bukadar yargısız insaf etmenin geregi yoktu.siteden ayrılacagım madem kolpacıyım sizin gibi temiz insanların arasında isim yok saygılar...
bu arada ozur dilerim tunc abi satısı vermeden sen bole bisi yapmam hataydı pardon sohbet bolumunede yazdım bi yonetici beni siliversin banlasın kimseye zararım olmasın saygılar