Teşekkürler..
Printable View
maşallah çok güzel özel bir araç...[/QUOTE]
teşekkürler..
tr de böyle araçları görmek mutlu edıyor insanı maşşallah
senin aracını ilanda gördüğümde şaşırmıştım. ilk defa duyuyordum. yakın zamanda makedonyaya gittim. kuzenimin arkadaşında da olan bir araç. deneme turundan sonra açıkçası bana zevk verdi. bizim ülkemizde de olmasını isterdim. maşallahı var aracının kazasız belasız kullanman dileğiyle
hayırlı olsun güle güle kullanın
çok özel bi araç olduğu kesin sizde özel hale getirmişsiniz zaten keyifli sürüşler.
İlk defa görüyorum maşallah :D gayette diri duruyor, hep derdim orta konsoldaki boş düğme yerleri için ne koyabilirler lan bu kadar buraya diye :D
Zamanında hep boş donanımsız araçları dayamışlar bize valla, vti lar için hesapta en dolusu denirdi 0 satıldığı zamanlarda, halbuki daha doluları varmış..
güle güle bin abi takipteyiz cok güzel araban :)
Öne ufak bi lip fena durmaz abi bence :)
Bu araba orjinalken daha güzel hic bir sey yapmaniza gerek yok maşallah
Hastasıyım abi :)
Aracınız çok güzel kazasız belasız sürüşler
Olabilir belki zafer saol ama düşünmüyorum takmayı bu sadelikde kalsın..
Teşekkürler aynen bende öyle düşünüyorum..
Saolasın yunus..
Teşekkürler.. Maşallah
Maşallah, samanlıktaki iğneyi bulmuşsunuz. Kazasız, belasız.
Maşallah maşallah nazar değmez inşallah :)
Maşallah km ne durumda şu an.böyle bi güzelliği satmaz saklarsınız heralde
Sosyal medyadanda takip ediyorum maşallahı var Ercan , ellerinde daha bir güzel oldu kazasız belasız günlerde kullanasın :icon_tup:
Maşallah çok güzel, ömürlük binilir resmen.. Hemen bi lip takılmalı
imrenerek izliyoruz :) G.paket diye 22ye satılan 1.4ler'den farklı bi hb izleme şansımız oldu :) çok özel bir araç allah kaza bela vermesin.
Günümüzde Çoğu VTI Dan Daha Güzel Duruyor :) Maşallah Kazasız Belasız...
maşallah allah esirgesin
maşallah kazasız belasız çok güzel bir araç
Konuya giriyorum çıkıyorum video düşmüş mü diye bakıyorum, YOK. Silah zoruyla mı çektireceğiz hızlanma videosunu? :)