Teşekkürler..
Allah razı olsun ortak..
Haklısın hayırlısı teşekkür ederim..
Printable View
Böylesini ilk defa gördüm. Maşallah
hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız
Maşallah valla çok özel bir araç böylesini ilk defa gördüm Allah kaza bela vermesin
Maşaallah, VTi vites topuzu tamamlamış :)
arka pacalıgı nerden temın ettınız acaba masallah buarada ercan
Masallah arac cok özel hayran kaldım keske hepsi boyle olsaymis..
Kazasiz belasiz insallah..
41 Kere maşallah valla bende böylesini ilk defa gördüm bomboş civice binmişiz 2 sene :)
MasAllah kanka.
Öncelikle aracınıza maşallah çok güzel çok diri duruyor kazasız belasız kullanmanız dileğimle. Kıbrısta 1,5 vti ve 1,8 vti inceleme fırsatım olmuştu çok değişik versiyonları mevcut fakat anadolu honda zamanında türkiye ye hep boş versiyonları getirdi ef civic crx si modelleri vtec teknolojisiyle avrupa ve dünya pazarında satılırken bizim memleketimize eski motorları çaktılar gönderdiler neyse aracınız çok özel ağız tadıyla binmek nasip olsun maşallah
maşallah çok güzel bi eşi daha yok sanırım trde
Teşekkürler..
Amin saolasın m-zen garage..
Saolasın mutlu..
Saolasın gökhan paçalığı servisden temin ettim..
Allah razı olsun kardrşim..
Saolasın..
Saolasın ömerim..
Doğrudur dediğiniz gibi yurt dışı değişik versiyonları mevcut..bu araçda yurt dışındsn gelme yoksa tr de nerde..
Teşekkürler donanım extrası ve hatcback olarak bildiğim kadarıyla yok..
Gırlak dolu ek hatch,maşallah abi kazasız,belasız...:)
Yaa... :D Maşallah Allah kazadan beladan korusun güle güle binmek nasip etsin çok hoşuma gitti vallahi :) Tabi bi yandan da üzüldüm ülkemize ne denli boş araç soktuklarını gördükçe...
kazasız belasız güle güle kullanın
tek olmak güzeldir
masallah biladerim Rabbim kaza bela vermesin, son hali çok güzel oldu corciyle kafa kafaya takas ederim bunu :D :D