dimi abi ,ben hala emaneten almısım gıbı hıssedıorum:D:D
Printable View
maşallah satılık vtec ler içinde en temiz olanlardan biriydi hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız binersin inşsllsh ..
teşekkürler. arabayı ilk aldığım gece içinde uyuya kalmışım :D ayaklarım yere basmıyodu valla :D
hayırlı olsun desibel mutluluğun daim olur inşallah, Allah kaza bela vermesin ;)
CC Allah kaza bela vermesin. Hayırlı ugurlu olsun. maşallah
Hayırlı olsun :) Bizim valide aracın eski sahibiydi bir ara.Ya 2000 yada 2001 senesi,tam olarak hatırlamıyorum :) Kazasız,belasız günlerde inşallah.
hayırlı olsun dostum
hondalarda bu model olayı çok sorun oluo gibi.bende bi çok kez duydum we kaan arkadaşımızın arabasıda vti olarak gözüküo:D:Druhunu taşıo diemi öle yazmış memur amcalar acep:d
Maşallah,kazasız belasız.
bi arkadaş çok güzel bi noktaya değinmiş istediğin araca sahip olmak kadar güzel bişey yok:icon_tup: maşallah kazasız belasız :)
99 olarak gözükmesi ağustos ayından sonra satılmış olmasından biliosunuz ağustostan sonra firmalar araçları bir sonraki sene ürünü olarak satıyor
hayırlı olsun....
Temmuz sonrasin gumruklendiginde bir sonraki yilin modeli oluyor ondandir. Hayirli olsun...
hayırlı olsun kazasız belasız
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.
allah kaza bela gostermsın vtec actığında mutluluğun iki kat artacaktır;)
hayırlı olsun gule gule kullan :)
desibel ,sorun etme 99 yzıp 98 oldugunu 99 a çevir satarken makyajlı sat kar bile edersin:)Hayırlı ugurlu olsn
hayırlı olsun kardesım
gule gule kullan
benımde ankarada bıldıgım 98 kasa olup 99 cıvıc vardı
sanırım 99 trafıge cıkıslı oldugu ıcın boyle oluo sanırım
kazasız belasız.