maşallah kazasız belasız
Printable View
maşallah kazasız belasız
ilk sahibi nasıl zevksiz bir insanmış ya. mahvetmiş arabayı. kapı içi tutamaklarını da orjinal haline çevirirseniz çok iyi olur.
güle güle kullanın.
kazasız belasız kurtarmışsınız aracı kırmızı boya işini bdava yaptırmışlar daha önce den heralde nereye bulmuşlarsa boyamışlar.:D:D:D
düzelttiğiniz kısımlar aracı daha da güzelleştirmiş. Kazasız belasız...
Araba senin eline geçince hayata dönmüş, Emeğine sağlık Maaşallah.
Tugay abi maşallah güzel olmuş kazasız belasız benimde bir tavsiyem olacak arka jantlar biraz içerde kalmış onları flanşla biraz dışarı alırsan görünüşü daha güzel olacaktır.
Yavru yeni gördüm konuyu :)
Maşallah , ufak dokunuşlarla tam tadında olmuş.
Cupra lipi'de oturmuş tamamdır :)
Güle güle kullan yolladığım malzemeleri kardeşim , Aracın içinde allah kaza bela vermesin :)
Tesekkur ederım :)
Tesekkur ederım.
İlk sahibi aslında cok tıtız araba kullanır ama ıste gorsel anlamda zevk meselesı ona bısey dıyemem. Yanı bu aracı hıc bır ekspere sokmadan aldım,cunku arabalarına nasıl baktıgını cocuklugumdan bırı bılırım :)
O ıscılıkler boya degılde kaplamaydı, Ve o kadar profesyonel kaplamıslardı kı keske kırmızı renk olmasaydı, Soktururken bıle o ıscılık bosa gıttı dıye uzulmedım deıl :)
Tesekkur ederım.
Tesekkur ederım.
Tesekkur ederım berkant kardesım, Flans olayı benım de aklımda ama yaza dogru jant degıstırmeyı dusunuyorum, Eger degıstırmezsem jantların boyaya ıhtıyacı var, O zaman flansh olayına bakıcam :=
Saolasın kanka, Lip sanırım tr de tek oldu dıkkatlı bakarsan anlarsın yaklasık bı 10 cm ortadan kestık o sekılde uydurabıldık, Yoksa bayagı bı uzun geldı, Sert malzeme oldugundan uclarından kesıp ısıtarak sekıl vermek de ıstemedım ıyıce dagılmasın dıye ama ıcıme sındı sımdılık, .daha alıcak malzemelerım var, bıraz kendımı toparlamam lazım bıraz fazla acıldı semsıye :)
İyi aksamlar günceli olsun :)
Aracıma jant takmayı dusunuyorum onumuzdekı gunlerde yanlız karar veremedım. 16 rpf01 yada benzerı bır jant var kafamda,sızden de onerı beklıyorum.
Maaşallah aracın özellikle son hali çok hoş olmuş , güle güle kullan
Arabandaki motoru ruhsata yanlış yazmışlar 80kw değil 80hp'dir ve tüketim olarak efsane bir versiyondur
Yazılım özellikle 80hp megane için ilaç gibidir ama tercih senin
Bende de aynı kasa aynı renk 2006 vardı. Pak exe pak techno opsiyonlarım vardı yani cam tavan , elektrikli katlanır ayna , xenon ve far yıkama , cruise vs. Gibi
Ama bunlar olmasa da aracın gayet keyiflidir
Motor sıhhatin iyi ise 4litrenin altındaki ortalamaları çok rahat görebilirsin
Jant için nispeten zor bulunan enkeilere denk gelemeyebilirsin ama ben olsam oz ultraleggera alırdım şu an satılıklarda da var hatta siyah..
Çok hafiftir , ciddi faydasını görürsün
Arka spoiler bende de vardı ve katılıyorum , bu hb ördek kıç kasada çooook şık duruyor.
Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan
Tesekkur ederım, Evet yakıt konusunda cok memnum yaklasık ıkı ay oldu alalı aldıgım ıkıncı depoyu bıtıremedım :) sehır ıcı kullanımda bır depo ıle 1180 km gordum ve ısık yaktı, daha bı 80 100 km gıderı vardı, Yazılım konusunda yasadıgım bolgede boyle bır ıslem yok ama ıstanbula cok sıkı gıdıp gelıyoru bı gun aracımla gıdersem dusunmuyor degılım soft bır yazılım, Jant konusunda ultraleggera benımde hosuma gıdıyor bua terchlerım arasında olacak, Orjınal jantları kalın kollu oldugu ıcın ıkıncı alacagım jant takımını ınce kollu bısey dusunuyorum, Yanlız 17 yorar mı onda endıse edıyorum bıraz
Güncel diyelim o zaman, bi pazar gunu canım sıkıldı yapıcak bısey bulamadım, Gozume cok carpan kırmızı kaliperleri Sarı yapmaya karar verdım, Bir kutu taksı sarısı boya bır adet zımparayı almakda koyuldum ıse, Garajda tum lastıklerı tek tek sokerek cok yorucuda olsa keyıf alarak 3 saatte boyadım, zımpara ıle kırmızı rengı cıkartana kadar ellerım mahvoldu ama degdı. Internetten 3000 K sarı reng de H11 ampul sıparıs ettım, yarın elımde olucak sanırım, Hafta ıcı işten guc den vakıt bulabılırsem sıs farı ampullerını taktırıp Tek sol stop da yanan geri sisleri Sağ stopa da uyarlayarak cıft yapmayı dusunuyorum, Şimdi bi kac resım atayım.
http://i62.tinypic.com/2zxw00k.jpg
İşlem bıttı araba cok kırlıydı dedım gıdıp yıkayayım
http://i60.tinypic.com/2w738uw.jpg
Yorguluk bayagı coktu dedım hadı ıkı bira ıceyım, Denız havası alayım Cengelkoy cocuguyuz bodrumda yasıyoruz huzur buldugum tek yerdır denız kenarı
http://i58.tinypic.com/2414c39.jpg
Bırden bastıran yagmur araba oldu leş cok uyuz oldum garajda ıkı kova suyla tekrar yıkadım
http://i61.tinypic.com/nwx9b6.jpg
Ve brandasını ortup acıl durum saglık sıhat olmadıkca bır haftalık uykusuna cektım evlatı, Pazar gunu gorusmek uzere
http://i60.tinypic.com/2eeehpi.jpg
fotolar ilk açılınca o kırmızılıklar falan bir bir sökülmeli derken baktım göze batan herşeyi iptal etmişsiniz zaten
Araba senin elinde kendine gelmiş maşallah :)
Maşallah yorucu ama keyifli bir çalışma olmuş elinize sağlık. Allah kaza bela vermesin.
Son hali güzel olmuş magy2lere basıklık çok yakışıyor oem jantlarla kazasız belasız
Benimde göz zevkime uymamisti o kirmiziliklar sanirim dogru bi karar vermisim :)
Tesekkurler zamanla daha iyi olacak :)
Saolun tesekkurler.
Evet basıklık çok yakisiyor ama suan bi 6 cm dusuk orjinal halinden bu bana da az geliyor ama hem bulunduğumuz ilcede tun cadde ve sokaklarda alt yapi calismalari var. Evim allahtan çevre yoluna yakin sehir ici ile isim olmuyo zaten isim olsada araba girmiyor. Bir kac kez askida kaldim, ömrümden ömür gitti.. yollar duzelince custom coilover düşünüyorum bakalim
maşallah aracınıza kaza bela vermesin size nacizane tavsiyem exception jantı ve orjinal mercekli xenon far ile nokta olur 2005 senesinde sıfır almıştık patlıcan moru exception 1.6 çok keyifli arabaydı sizin hb megane'ı görünce aklıma geldi