Maşallah, kazasız belasız, çok güzel makine. Bir bütün olarak bakıldığında lastikler biraz fazla mı büyük duruyor, nedense gözümü tırmaladı birazcık.
Printable View
Maşallah, kazasız belasız, çok güzel makine. Bir bütün olarak bakıldığında lastikler biraz fazla mı büyük duruyor, nedense gözümü tırmaladı birazcık.
Teşekkürler C!N. Bence anca doldurdu koca kasayı tekerlekler :)
maşallah arkadakiler lastik değil başka bişey araç sanki ayağa kalkıcak transformrs gibi duruyor.
Tank bu resmen, kaporta sac parcalarının kalınlıgı sanırım 5-6mm var:) jantlar da 10 numara olmus, masallah yekta abı
Maşallah tek kelimeyle mükemmel bayılıyorum bu kasalara.7 olmasada e34 5.25tds'm geliyor aklıma,7.35 i düşünemiyorum:) kazasız belasız inş
En sevdigim kasalardan masallah :)
Maşallah kanka nerden buldun 11 leri ya :)
maşallah çok güzel.kazasız belasız
Teşekkürler hepinize :) Ben bulurum Barış :D Ne jantlar aldık sattık birini de takıyım dedim :)
Arkadadan duruşu çok güzel gerçekten. Biraz daha basılırsa hakikaten yıkım olur. Bir de güzel bir pasta - cila lazım sanırım. Kazasız belasız:)
valla ben de çok beğendim. sevdiğim bi kasa.
Maşallah pehlivana...
Jantlar üzerinde durursa önden biraz daha basmak istiyorum ben de. Arkadan fotoda alttan çekildiği için çok yüksek durmuş araba. Çamurluğa bakarsanız zaten yeterli arka yüksekliği. Pasta değil de komple boyansa daha çok içime siner benim :)
Maşallah çok güzel, zaten sende kötü araba olmaz, gene şaşırtmadın bizi :)
Teşekkürler Işık sağolasın :)
Tam bir aygır :) Maşallah.
Maşallah kazasız belasız :)
Teşekkürler :)
Kocaman bir maşallah..Ne varsa eski topraklarda var gerçekten!!
Emin ellerde olması da aracın şansı.