Anlatım çok güzel araba da çok güzel olmuş hayırlı olsun ama bagaj da karbon olsa daha güzel olurdu sanki gerçi stickerlar kapatmış artık sırıtmıyor o kadar mavi maşallah araca :)
Printable View
Anlatım çok güzel araba da çok güzel olmuş hayırlı olsun ama bagaj da karbon olsa daha güzel olurdu sanki gerçi stickerlar kapatmış artık sırıtmıyor o kadar mavi maşallah araca :)
Maşallah,10 numara olmuş ya :)
Nasıl fuarda göremedin olm? Sahnenin oralardaydım, o boyla nasıl göremezsin? ayrıca her yüzüne gülene bakma kanki :D o tiplere kese kağıdı fayda etmezdi iyi yaptım kesicide kaçarak :D
Ya düşündüm, güzel de olur aslında ama karbon pahalı iş :D Ona gelene kadar daha çok masraf edilecek iş var.
Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun inş.
Neden her yorumuma eksİ verİyorsun kardeŞİm. Burasi ÖzgÜr bİr platform.
Ayrıca güzellerdi. Bye!
Anlatım çok hoş olmuş kesenize bereket güzel bir araç ortaya çıkmış :)
Bi 200sx değil ama :D kazasız belasız keyifli yanlamalar kardeşim ;)
Özgür platformda yorumları beğenmediğimizi belirtemezsek ne anlamı kalır özgür platform olmanın bebişim?
Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun :)
200sx ne ya :D şu arabayı kullandığım gibi 200sx i kullansaydım şimdi hurdada 200sx im olurdu abi :D
sc'li hali sesi çok başkaydı şimdi de turbo mode on :D maşallah bol bol video bekliyoruz antrenmanda yakalarsam yapışırım sağ koltuğa :D
maşallah herşey zevkime göre yapılmış sanki :D kazasız belasızz bol açılaar :D
Olayı çok akıcı bir dille anlatmışşın.aracında maşşallahı var.emeklerin karşılığını alırsın inş. tebrik ederim :)
Cf kaput ve sticker nokta olmuş,
İnşAllah bunda da motor kırma gibi sıkıntı gelmez başınıza :)
MaşAllah.
Satarım :D
muhakkak beklerim
çok teşekkür ederim. anlatım olayı çok dile geldi, gaza gelip kitap yazmaya kalkmasam bari :D
yok ya, vuruyorum kırbacı bana mısın demiyor :D bmw sağlam arabaymış, nissan gibi yormadı :D
Geçtiğimiz pazar havanın güzel olması ve günlük aracımın başkasında olması sebebi ile bizim race car oldu family car :D
gürpınar sahile doğru inerken gördüm aracı maşallah cok guzel :)
Maşallah resmen araç evrim geçirmiş.
Sağda iki araba temizlik yapıyodunuz galiba :D
Teşekkür ederim. Daha da geçirecek gibi bu aralar :D
Dünden de bir kare ekleyeyim hazır gelmişken.
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...54&oe=5587CB45
aynen ordaydım :D