ilk resimleri görünce bu bizim fatih mi dedim :) turbo işi çok zor değil sadece biraz para ve istek gerek sonuçta blok aynı zaten 4x4 son derece keyifli olcak..bi MAŞALLAH da benden :)
Printable View
ilk resimleri görünce bu bizim fatih mi dedim :) turbo işi çok zor değil sadece biraz para ve istek gerek sonuçta blok aynı zaten 4x4 son derece keyifli olcak..bi MAŞALLAH da benden :)
Arkadaslar sikilmadan okuduhunuz icin tesekkurlerimi sunuyorum oncelikle...
@ufuk baskan yardimlarinla olacak insallah... buraya kadar getirdik, pes etmek olmaz artik... turbo konusunda basini agriticam bu sene artik idare et :)
Son hali nokta atışı olmuş gerçekten harika çok beğendim maaşallah
ne zamandır böyle bir konu okumamıştım. 7-8 sene evvel ağzımız açık bakardık :) maaşallah kazasız belasız cezasız inşallah :)
gördüğüm en iyi golflerden maşallah turbolu hali evlere şenlik olur
Maşallah aynaları siyaha kaplamanız nokta atışı olmuş led izlerini kapatmış.
Gerçekten ciddi emek var gece gece gözlerim bayram etti :D Arka stopların rengini açmanız da çok iyi olmuş jantlar zaten 10 numara
Son hali çok güzel olmuş inşallah turbolu halini de görürüz.
Masallah baya ugrasilmis bi de turbo olursa tadindan yenmez :)
MaşAllah çok emek harcamışsın kazasız belasız olsun..
büyük emek tebrik ediyorum
Konu başlığında yav arkadaş nasıl olur falan filan diye başladım ki sonraki resimleri görünce vay dedim :D maşallah çok güzel olmuş aracınızın son hali belli büyük emekler çok ince ayrıntılar maddi manevi emekler var, kazasız belasız binin
Abi maşşalah araca aynı sitede oturuyoruz sürekli uğraşıyosun tek başına otoparkta görüyorum arada -1 den giriyorum binaya direk bakıyorum golfte bi değişiklik varmı diye jantları çok güzel seçim bide app plaka çok güzel oldu
basta ledler falan hos gelmedi ama yapılan iscilik kaliteli olmus cunku son fotolarda cok iyi duruyor hersey:)
birde katlanan ayna motorlarımı kullandınız. sag kucuk aynanın kapanabildigini ılkdefa goruyorum:)
bu tarz araçlara bayılıyorum. Fabrikasyon hali üzerine çok güzel özellikler adapte etmişsiniz. Çok keyifli olsa gerek :) maşallah
helal olsun gerçekten ciddi sabır isteyen bir iş son hali çok iyi güle güle kullanın :)
eyvah gidişat kötü derken sonu nokta oldu :D maşallah güle güle kullanın, ciddi emek var.
maşallah çok emek harcanmış.Allah kaza bela vermesin
Maşallah kazasız belasız son hali gerçekten çok güzel.
maaşallah kazasız belasız =)