Ya o eg6 si lardan alamadım ya o warexin cazırtısı içimde kaldı ya yolda felan denk gelmeyin kanka :D hiç affetmem..
Printable View
Sizin dönemi ilk yıl pmyodan seçip Balıkesirde okutup gölbaşına kursa almamışlardı dimî ?
hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.
Mehmet Ali abiyle gerçekten iyi bir ikili olduk. Zaten araçları yapanlar Adana'da kuzenlerdi. Her şeyini aynı yapmışlar. Dediğin gibi biz de biraz motor olarak girersek çok abartmadan daha keyifli olur :) görüşelim bir ara pm den atarım numaramı
Adana'dan bi kare:
http://i.hizliresim.com/vQadER.jpg
Abi onu bizim üst devrelerde yaptılar ilk yani 11.dönemde. Ben 12.dönemim. 1.sınıf erzurumda okudum sene sonu özel harekat seçmeleri oldu kazandım balıkesire gittim. Ordan mezun oldum haziranda. Normalde ağustosta kurs açılacaktı gölbaşında uzadıkça uzadı bazı mevzular oldu gitmedim ben de. Haksızlık yaptılar tekrardan mülakat felan istediler herkesten
Hayirli olsun kardesim kesinlikle cok keyifli bir makina :) belki bilirsin suan ilanda ki kirmizi 64binde ki topsport benimdi cok cok keyifli bir makina ben allah kaza bela vermesin.
gardaşım aracına maşallah , tüm balıkesir mezunları burda bende dahil :D
Masallah boncuk..
Bende cıddı cıddı tam aksını dusunmeye basladım ***** ıstanbul trafıgı Allah yardımcımız olsun.
MaşAllah kazasız belasız olsun Racing motoru unutabildiysen bravo:)
Valla Kadir 12. Dönemmişsin mezun olalı 1 sene olmamış iyi biriktirmişsin helal olsun :D
Hakkari Şırnak karışık bu aralar bence gelecekseniz 49-50 Dönem kursları bekleyin hem arama kurtarma hemde dalgıçlık eklenecekmiş galiba kurs içeriğine.