çok hoş maşallah kazasız belasız
Printable View
çok hoş maşallah kazasız belasız
Aracın fiyatı nedir acaba ? Kız kardeşime cooper veya 3 serisi T almayı düşünüyorum, emsal dolulukta bir araba olabilir, maşallah diyorum :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post7732734
sadece bir kac post ustte yazmistim :rolleyes:
Maşallah, kompakt bmw seven birisi olarak keşke dediğim tek şey manuel olsaymış sizinki :) geri kalan herşeyi çok güzel :)
Teşekkür Ederim.
Evet İlanı verende bendim eşimin işi dolayısıyla biraz daha fazla kilometre yapması gerektiğinden daha küçük bir dizel düşünüyordum. Şimdilik vazgeçtik binmeye devam :)
Desteğin ve katkıların için çook teşekkür ederim enişte :)
Teşekkür ederim
Teşekkür Ederim
Konuyu açtıktan sonra biraz daha araştırdım Avus Blue olması lazım..
Teşekkür Ederim.
Özellikle benim aracımımı yoksa piyasasınımı soruyorsunuz anlayamadım ama şöyle söyliyeyim emsal dolulukta 30 dan aşağı sanmıyorum. varsada kilometre ve değişen durumlarındandır. ben 31.800 yazmıştım ilana. mesela satılıklarda 2004 modeli var kırmızı oda mpaket ama sanırım 3.16ti o 35000 yazmış.
Otomtikliği eşimin rahatlığı için daha önemliydi yol yaptıkça bende iyiki otomatik almışım demedim dersem yalan olur :)
Cok hos bi araç boyle compactlar gormek beni gercekten mutlu ediyor ellerine saglik. Ben de compactimi almadan once 7 ay boyunca hergun yilmadan aradim ve sonunda gönlüm deki compacti buldum ve ilana ciktigi gun aldim. komple Mpaket. recaro deri koltuk mercek dijital klima sunroof fonksiyonel M direksiyon, fabrikasyon 18" M jantlar koltuk isitma fabrikasyon ozel siparis muzik sistemi vs. Bi daha da hepsini bi arada bulamam sanirim :) gozum gibi bakiyorum compactimdan cok memnunum iyi ki almisim dusundukce kendi kendime seviniyorum. izmirde karsilasirsak yanina gelirim. senin compactin rengine bayildim. Masallah nazar degmesin on numara
on farlar ne kadar tuttu bilgi verebilirsen sevinirim
renk çok güzel maşallah araca
şuan satılıkmı?özelden de dönebilirsiniz
Guzel arac mukemmel renk :) Güle güle kullanin. Bi donem bende dusunmustum bu aracdan.
Maşallah çok yakışıklı kazasız belasız.
aciliyeti olmamakla birlikte satabilirim. özelden yazarım ayrıca
teşekkür ederim keşke alsaymışsınız ;)
özelden yazdım
teşekkür ederim. genelde eşim kullanıyor aracı umarım denk gelir tanışırız..
saol teşekkür ederim
rengi efsane olmuş maşallah