maşallah umutcum,kazasız belasız bin inş kardeşim...ellerine emkelerine sağlık bitmiş hali çok hoş görünüyor :)
Printable View
maşallah umutcum,kazasız belasız bin inş kardeşim...ellerine emkelerine sağlık bitmiş hali çok hoş görünüyor :)
Maşallahh kardeşim çok yakışıklı oldu.Yavru type-r tabiri tam yerinde olur.Emeklerinin karşılığını aldın
Akşam nabıoz? :D
Mert kardeşim Saolasin teşekkür ederim yorumun icin :) bazen inciralti köşe bp de temizlik yapiyoruz arkadaşlarla ordan geçerken büyük bi ihtimal denk gelmiştir normal de halil ibrahim ve ogulcan kardeşlerimle ayni muhitteyiz snn arklar :)
Ovvv Selcuk abimmm :) cok teşekkür ederim abim sizler tarafından begenilmesi bi kat daha mutlu ediyor beni cok Saolasin abim cumlemize kazasiz belasız nazarsiz sürüşler olsun abim :)
Alim kardeşim seninde emeklerin var hatta boyadan çıkınca ilk goren sensin :) eyv paşam allah razi olsun cumlemize nazarsiz kazasız belasız olsun :) aksam valla ***** yerde mi whatsp gruptan konuşalım:D
O bekleme aşaması gerçekten sinir bozucu ama sonunun güzel olması her şeye bedel :)
Kazasız belasız :)
Mermiye kafa atackmis gibi duruo masallah..
Umut maşallah ,allah kaza,bela ,ceza vermesin kardesim. Makine zımba oldu.cok hizlisin ama hizina yetisemiyorum. ;) sorularima bu konuda yanit buldum. Senin yuzunden hanimla kavga edip arabayi duz vitesi ile takasa sokmayi dusunuyorum :D
Tekrardan masallah. ;)
maşallah güzel değişimler. Allah kaza bela vermesin.
2-3 tık daha düşürülebilir ama :)
Zevkle okudum,maşallah çokta tatlı bir duruşu var :) Kazasız belasız özellikle kırmızı cidden can olmuş :)
Eyvallah ck teşekkür ederim :) yenge tabi otomatik kullanıyor oh mis kebap olaylarında ama sen manuelci olduğun icin :) ah bu hatunlar herseylere karışır:) hayırlısı inşallah:) cok teşekkür ederim düşünceler icin :)
Ozan kardeşim cok Saolasin teşekkür ederim aynen yaylar yeni takıldı biraz daha bekliyorum otursun tamamen araba üstüne sonra kafadan koycam yere :)
Saolasin kardeşim allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah teşekkür ederim :)
Eyvallah cihan cok teşekkür ederim Saolasin:) typer janti aklımda ama büyük gelir diye düşünüyorum 17 bu arabaya göze rahatsızlık verebilir
öyle typer jantı değil :D typer jantının aynısı orjinal enkei 16" ve 4x100 :D
Maşallah araban cok güzel olmuş, Birde sisli tampon koysaymışsın daha güzel olurmuş
Heee tmm :D bnde normal ep3 janti sandım ya :) bakalım 5. Aydan sonda jant lastik yapcam simdi orjinal jantlariyla plastidip devam :)
Teşekkür ederim kardeşim Saolasin sis farı 2005 ten sonra çıktı kardeşim benmki 2004 buda full es elite Paket fakat yıl iitibarıyle koymamışlar :) magnetti jdm sarısı sis farı ve sis camını sarı folyo ile yapıp takcam nasip olursa
Kardeşim benim hayırlı uğurlu olsun acil jant ondan sonrası ufak tefek detaylar.Allah kaza bela vermesin canlı görelim bi ara ;) Bi Pi yapılır beraber :)
MasAllah 41 kere kardeşim.
Allah kaza bela vermesin
10 numara olmuş dahada olucak belli :)