Kardeşim teşekkür ederim Saolasin:) kırmızı jazzlar aynen güzel valla :) bn siyah istiyordum siyah yılan yapayım diyordum r81 milano red geldi şansıma :) nasipte bu varmıs:) model yılı olarak 2002 den 2008 e kadar bu kasalar çıktı gd1 gd3 kasa kodu olarak :) 2002 den 2004 model yılında 2 paket var LS ve ES bendeki ES full olan paketi LS de arka çamlar manuel gostergeler beyaz sunroof yok bir kaç opsiyon daha yok, ES paket dolusu oluyor aynı zamanda ELITE paket geçiyor 2005 VE 08 Arasi çıkanlar on arka tampon biraz farklı bnm hoşuma gitmiyor pek onlarda boş paketi sport dolusu elite oluyor ve binenler vazgeçemiyor bu arabalardan şahsen aklıma gelmezdi binmek jazz a ama inanılmaz rahat ve keyifli yakit desem ic hacim doluluk esp ye kadar var tavsiye ederim Kardsm biraz netten bak herşeyi kolay anlaşılır kardeşim bilgi icin
Tmm paşam telleşiriz toplaniriz bizim cocuklarla en Kısa zamanda nasil olsa aynı mahelledeyiz :)
Buragim bu cuma akşamı icin soz vermeyelim hic havada yağmurlu oldumu hic ellemiyorum arabayı zaten:) açsın bi havalar cekim yapcaz Kardsm