106 nın sarı rengi dışında diğer renkleri sevmesemde bu bebekmiş. Allah kaza bela vermesin
Printable View
106 nın sarı rengi dışında diğer renkleri sevmesemde bu bebekmiş. Allah kaza bela vermesin
Cok saolun tesekkurler :)
Cok saol abım aynen ole arabalarımkz yıne bızde sadece ruhsatlar degıstı :) amim rabbım cumlemıze kaza bela vermesın
Saolll kenkkss ahahaha sana rs alcaz len
Valla boylesını bulmak ınanın artık cok zor nadır kaldı :) cok saolun tesekkurler sizede nasıp olur insallah :)
Cok tesekkurler..
Amın cok tesekkurker saolun :)
Saol berk abım amın cumlemızi rabbım kazasan beladan korusun
Cok saolun tesekkurker insallah :)
Cok saol abım amın cok tesekurler zaten bir ara mk2lerı denıycem sıyahdan sokup :)
Amın cok saolun beyaz candır :)
Cok saolun tesekkurler
Cok saolun amın
Cok saolun tesekkur ederım valla bıtanede kiraz olsa tam olcakda abartmiş oluruz :) terkar saol ıyı dusuncelerın icin ..
Cok saolun tesekkurker :)
Cok saolun tesekkurler benım ıcınde cıdden oleydı zn oyuzden cok almak ıstedım :)
İyi dileklerım ıcın cok saol amın allah razı olsun :)
Cok tesekkur ederım amın :)
Maşallah kazasız belasız
maşallah çok temiz araç kazasız belasız.
Maşallah , baya şık duruyor.
Direksiyon simidi ve teyp orijinal olsaymış keşke. Haricinde çok güzel.
MaŞallah kazasiz belasiz
hayırlı olsun kardesim ZN ye masallah
maşallah aracada çekenede fotoları zınba mubarek
Jantları bi sevemedim onun dışında eleştirilecek hiç bir şeyi yok zaten , siyahada beyazada maşalalh
Kardeşim tekrardan hayırlısı olsun, İstediğine kavuştun sonunda. Bizde başka yere gitmemesine sevindik :)
İyi günlerde kullanmak nasip olsun kardeşim benim, Maşallah
maşallah kazasız belasız.
Maşallah yakında antika sınıfına gireceklerden güle güle kullan
maşallah kazsız belasız Berkay. orj haline geri dönüşler olacak mı?
Maşallah bebek gibi Allah kaza bela vermesin güle güle kullan :)
MasAllah kardesim. Efsane ve enfesler sende :)
maşallah temiz araba farklı duruyo her zaman için
Cok saolun tesekkurler..
Tesekkurler :)
106 nıncanıdır 28 cm top power ve indash :) orjınallerı duruyo orjın halıne donersek takabılırız hemen :) tesekkurler :)
Cok saolun ..
Cok saol baskann allah razı olsun :)
Cok saolun tesekkur ederım :)
Abım benım cok tesekkur ederım sonunda oldu 106 askımı sen ıyı bılırsın :) hayırlısı boyleymiş :)
İnsallah abım benım allah razı olsun :)
Cok saolunn ..
Cok tesekkur ederım elımden geldıgınce saklıycam bakalım saolun :)
Cok tesekkurler abı saolasın .. Abi belkı cok ılerde full orjıne cevırcem ve oyle saklıycam cunku bı yapılı 106 yeter bıtanesıde orjın dursun dıyorum zaten elımde orjın parcarı mevcut..
Cok saolun tesekkur ederım amiin :)
Cok saol Ömer abım :) bitanede efsane vtec lazım ilerde yardımını istiycem haberın olsun :)
Cok saolun ,kesınlıkle ..
ZN yi Form da ilk gördüğümde vurulmuştum yakından hiç göremedim fakat resimlerden de görüldüğü gibi cidden pırıl pırıl Allah kaza bela vermesin. :icon_tup: