tamponu ya coupeye çevireceksin yada o gövde çıtalarını boyatacaksın eksiklerin bunlar
Printable View
tamponu ya coupeye çevireceksin yada o gövde çıtalarını boyatacaksın eksiklerin bunlar
Maşallah kanka ; su on tarafı hallet bır an once
Piyasanın en utulu arabası olarak bunu secıyorum :)
maşallah jantları begendm
basıklık shoptakı kıvama gelmesi lazım en az pampa :D
Aynen kanka onun için uğraşıyorum bakalım
Güncel :)
http://i.imgur.com/8r0aoGT.jpg
Dostum 1 senelik hortlatıyım konuyu araç ne oldu istediğin yerlere varabildin mi ? :)
Vallahi bende şu andaki aracımı satıp ya Corona ya da böyle 2.0 Megane alıp yapmak istiyorum. Fotoğrafların çoğu uçmuş, yeniden upload etme şansınız varmı? Kazasız belasız.
2008'den kalma Auto Hi-Fi logosu :) Kazasız belasız binin inşallah
Henüz varamadım. Babamın artık "oynama benim arabamla" demesinden sonra kendime 2002 Megane Coupe 1.6 16V aldım :) Artık ondan devam edeceğiö :)
Eski bilgisayarımda kaldı. Fakat FB adresimde mevcut. Oradan indirip yükleyeceğim. Teşekkürler :)
O belki de arabama yaptığım ilk modifik işlem idi :)
Güzel bir güncel çekelim;
Sahip olduğum Clio'yu babama bıraktım ve 19 yıllık yol arkadaşımız olan Megane'ı alarak yarın Urfa'ya doğru yola çıkacağım. İçimde öyle güzel bir mutluluk ve heyecan var ki, anlatamam. Konuyu açtığımda öğrenci idim, artık öğretmen oldum ve güzel dokunuşların devamı gelecek elbette.
Sağlıcakla kalın :)
Hayırlı olsun kardeşim . Başarılar ;)
En güzelini yapmışsın, yeni arabalarda ruh yok bence. O Mekanik his olmadıktan sonra :D
Bugün D4F Motor Kodlu Bir Renault'yu Tekrar Kullanıp Tekrar Otomobil Kullanmaktan Soğuduktan Sonra Senin Adına Çok Sevindim Abi En İyisini En Doğrusunu Yapmışsın. Konuyu İlgiyle Takip Edeceğim :)