Araç 2007 model iç dış s line paket 36.000km de zevkli günlük bir araç.
karlı günde quattro'suz olmaz
Araç 2007 model iç dış s line paket 36.000km de zevkli günlük bir araç.
karlı günde quattro'suz olmaz
03 STİ
3 ü bir arada nescafe misali güç 4 kapı kalite birde 4 çeker 4-4 lük olmuş
![]()
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
Çok güzelmiş düşük km araçlar hep dikkatimi çekmiştir![]()
Bu araçlar çok keyiflidir allah kaza bela vermesin bizim tanıdıkta vardı grisi BBS CH jant takmıştı aracın duruşunu bildiğin değiştirmişti
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
km'si ve s-line oluşu hatta ve hatta quatro oluşuyla on üzerinden on, maşallah ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Maşallah kazasız belasız . Yakıt durumu nedir ortalama![]()
çok güzel duruyor maşallah.araç manuel vites mi?
Nerden bulup denk getiriyorsunuz bu km araçları anlamıyorum vallaha.
Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun.
imzasız..
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Maşallah güle güle kullan çok güzel araba.. geçen yaz ev takasına vermişlerdi bizede 2005 kırmızı a4 2.0tfsi yaklaşık 3 ay sürmüşdüm ok gibi asfalta pençe ata ata gidiyorduankaraya satmışdık aracı .
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Maşallah, kazasız belasız kullanın. Çok yakışıklı duruyor. Sahibindende gördüm ilanını satıyorsunuz sanırım
Maşallah güle güle kullanın .Bende de vardı aynısından baya seviyordum ama yakıtı çoktu49bindeydi aldığımızda .Karda ise önce önden kayıp sonradan arkayı bırakıyordu çok dengeli bir araç özellikle yüksek süratlerde.
maşallah araç diriyor cidden
Vmax Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)